Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekstiviestipalvelu Quriirin ilme uudistui

BloggausQuriirin logo ja visuaalinen ilme on päivitetty vastaamaan lupaustamme “Koe tekstiviestin tehokkuus viestinnässä.” Tekstiviesti mahdollistaa suoran yhteyden asiakkaisiin ja sidosryhmiin ja haluamme olla luomassa merkityksellisiä yhteyksiä, joista hyötyvät sekä yritykset että asiakkaat. Uusi logo ja visuaalinen ilme viestivät samoja asioita, joita haluamme muutenkin välittää: laadukkuutta, välittämistä ja halua olla asiakkaidemme aito kumppani. 

Entistä parempaa asiakasviestintää tekstiviestillä

Quriiri on alusta alkaen keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan. Nimi Quriiri viestii brändimme ydintä – haluamme auttaa yrityksiä viestimään tehokkaammin ja olemaan yhteydessä asiakkaisiinsa tekstiviestin välityksellä. Tekstiviesti tavoittaa asiakkaat varmasti ja asiakkaamme hyödyntävät tekstiviestejä hyvin monipuolisesti.

”Olemme kasvaneet nopeasti ja totesimme, että on aika päivittää ilmettä vastaamaan sitä, missä olemme tänään. Halusimme parantaa palvelun käytettävyyttä ja modernisoida ilmettä. Nyt tehdyt muutokset ovat osa suurempaa kokonaisuutta, jota toteutetaan vaiheittain tulevien kuukausien aikana”, kertoo toinen Quriirin perustajista, liiketoimintajohtaja Lasse Lohikoski.

Lue koko juttu täältä

Pinterest
Quriiri logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Quriiri kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Omat tagit

smsviestintä
tekstiviestimarkkinointi
ryhmätekstiviestit
tekstiviestipalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Quriiri kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Quriiri - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Quriiri - Muita referenssejä

Quriiri - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia