Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekstiviestejä lähettävät yritykset voivat nyt suojata lähettäjätunnuksensa

Bloggaus

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom ja teleoperaattorit ovat yhdessä valmistelleet keinoja, jotka auttavat organisaatioita suojautumaan tekstiviestihuijauksilta, joissa hyödynnetään organisaation nimeä. 9.11.2023 alkaen organisaatiot voivat suojata lähettäjätunnuksensa, jolloin viestin vastaanottajat voivat olla varmoja sen aitoudesta. Lähettäjätunnuksen suojaaminen on keskeinen keino rajoittaa tekstiviestihuijauksia.

Uuden määräyksen myötä organisaatiot voivat suojata käyttämänsä lähettäjätunnukset (SMS Sender ID) ja varmistaa, ettei kukaan muu voi käyttää samaa lähettäjätunnusta Suomessa. Hakemukset lähettäjätunnusten suojaamisesta voi tehdä helposti Traficomin verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta.

”Lähettäjätiedon rekisteröintimahdollisuus on erittäin tervetullut muutos Suomen tekstiviestimarkkinaan. Se rajoittaa tehokkaasti mahdollisuuksia tekstiviestitse tapahtuviin huijauksiin ja auttaa säilyttämään luottamuksen tekstiviestiin tehokkaana ja turvallisena viestintäkanavana myös tulevaisuudessa.”, sanoo Quriirin liiketoimintajohtaja ja perustaja Lasse Lohikoski.

Quriiri toimii läheisessä yhteistyössä matkapuhelinoperaattoreiden kanssa ja Quriirin avulla voit sujuvasti lähettää tekstiviestejä myös rekisteröidyllä lähettäjätiedolla.

Lue koko uutinen Quriirin blogista.

Pinterest
Quriiri logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Quriiri kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

kyberturvallisuus
SMS
sms palvelu
tekstiviestipalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Quriiri kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Quriiri - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Quriiri - Muita referenssejä

Quriiri - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia