Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Syöpäsäätiön historiikki

Referenssi

Juhlavuoden kunniaksi historia kansiin

Tartuimme toimeen kun saimme mandaatiksi rakentaa Syöpäsäätiön 75-vuotisjuhlaa kunnioittavan verkkosivuston, joka kertoo säätiön rikkaasta historiasta. Sivusto suunniteltiin ja toteutettiin intensiivisellä aikataululla juhlien yhteydessä, tarjoten samalla saumattoman kokemuksen kaikille käyttäjille.

Lähtökohtana historiikki-kirja

Suunnitteluprosessi aloitettiin ideointivaiheella, jonka tavoitteena oli vangita Syöpäsäätiön 75 vuoden perintö inspiroivalla ja informatiivisella tavalla. Visuaalisen suunnittelun lähtökohtana toimi syöpäsäätiön 75-vuotisgaalassa julkaistu kirja, joka toimi inspiraationa sivuston värimaailmalle, typografialle ja yleiselle ilmeelle Syöpäsäätiön uudistetun brändiohjeistetun rinnalla.

Helppo luettavuus mobiilissa

Mobiilikäytettävyyden ja saavutettavuuden varmistamiseksi toteutimme responsiivisen suunnittelun, joka mahdollistaa sujuvan selaamisen kaikilla laitteilla. Näin varmistamme, että sivusto on helposti saavutettavissa kaikille käyttäjille, oli käytössä sitten älypuhelin, tabletti tai tietokone.

Sivusto julki nopealla aikataululla

Sivuston julkaisu tapahtui nopealla aikataululla, jotta se olisi valmiina osana Syöpäsäätiön vuosijuhlia. Tämä vaati tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden, kehittäjien ja Syöpäsäätiön edustajien välillä. Projektin etenemisen tiiviissä seurannassa varmistettiin, että kaikki osapuolet olivat tietoisia aikataulusta ja tavoitteista.

Saavutettava kokonaisuus

Lopputuloksena on moderni ja tyylikäs verkkosivusto, joka heijastaa Syöpäsäätiön historiaa kunnioittavasti. Sivusto on helppokäyttöinen, saavutettava ja tarjoaa käyttäjille syvällisen katsauksen säätiön 75-vuotiseen matkaan. Tämä projekti oli hieno mahdollisuus tuoda esille säätiön arvokasta työtä ja juhlia sen merkittävää panosta syövän tutkimuksessa ja tukemisessa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Trimedia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Syöpäsäätiö
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Arto Saksola

Lisätietoja

Yritysprofiili Trimedia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Trimedia

Siirry yrityksen profiiliin Trimedia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Trimedia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Trimedia - Muita referenssejä

Trimedia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia