Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Syöpäsäätiö

ReferenssiTekijä: Trimedia Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Palvelun tyyppi:  Verkkopalvelu 

Syöpäsäätiö.fi on osa syöpäjärjestöjen sivustoja, jonka tarkoitus on jakaa tietoa, tukea syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään sekä rahoittaa syöpätutkimusta. (www.kaikkisyovasta.fi, www.syopajarjestot.fi, www.ilmansyopaa.fi, www.syoparekisteri.fi

Syöpäsäätiö.fi - Syöpätutkimuksen rahoittaja

Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja. Sen varoilla tarjotaan sairastuneille neuvonta- ja tukipalveluita sekä edistetään syövän ehkäisyä. Säätiö tukee rahallisilla avustuksilla heikkoon taloudelliseen tilanteeseen joutuneita syöpäpotilaita ja lapsisyöpäperheitä. 

Lahjoittamalla varat toimintaan

Syöpäsäätiö saa varat toimintaansa yksinomaan lahjoituksista, jotka mahdollistavat tukitehtävien toteutumisen ja rahoittamisen. Säätiö tukee vuodessa noin miljoonalla eurolla maan kattavaa neuvontapalvelua sairastuneille ja heidän läheisilleen sekä jakaa taloudellista tukea vähävaraisille potilaille ja syöpälasten perheille.

Eri tapoja lahjoittaa vain muutamalla klikkauksella 

Sivuston suunnittelun keskiössä oli lahjoittamisen mutkattomuus: lahjoittamisesta haluttiin tehdä mahdollisimman helppoa ja turvallista vain muutamalla klikkauksella. Monipuoliset lahjoitusmuodot vaativat erilaisten lahjoituslomakkeiden toteuttamisen, joista lahjoittaja itse voi valita hänelle sopivimman tavan - kuukausilahjoittamisesta kertalahjoitukseen. 

Sivustolle luotiin lisäksi suora integraatio ulkopuoliseen CRM-järjestelmään, jonka kautta lahjoituslomakkeen yhteydessä toimii pdf-generaattori https://syopasaatio.fi/lahjoita/muistolahja/.  Tämä mahdollistaa lahjoituksen yhteydessä adressia vastaavan tervehdyksen lähettämisen edesmenneen muistolle sekä osanottoviestin omaisille. 

Verkkosivu on testattu ja toteutettu WCAG 2.1 standardien mukaisesti. Yhteistyössä lomakkeiden lisäosan Clara Finlandin sekä CRM-palveluntarjoajan kanssa saatiin lomakkeisiin huomattavia parannuksia saavutettavuuden osalta.

Syöpäsäätiö.fi sivusto toteutettiin onnistuneesti suunnitellussa aikataulussa.  Onnistuneen läpiviennin tukena olivat johdonmukaiset viikkopalaverit sekä asiakkaan aktiivinen osallistuminen projektiin.

Näin projektissa edettiin 

  • Rakensimme verkkosivuston konseptin ilmeen mukaisen sivuston yhdessä Syöpäsäätiön kanssa 
  • Suunnittelimme verkkosivuston ilmeen ja eri lahjoitusmuotoihin lahjoituslomakkeet
  • Toteutimme suoran integraation ulkopuoliseen CRM-järjestelmään 
  • Loimme nykyaikaisen ja nopeasti latautuvan WordPress-sivuston, joka on moderni ja teknisesti WCAG 2.1 standardien mukainen
  • Rakensimme sivuston rinnalle onnistuneesti tarkkaa aikataulua vaatineen Roosa Nauha -kampanjasivuston
Pinterest
Referenssin infoboxi
Trimedia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Syöpäsäätiö
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Arto Saksola

Lisätietoja

Yritysprofiili Trimedia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Omat tagit

Trimedia
WordPress

Siirry yrityksen profiiliin Trimedia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Trimedia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Trimedia - Muita referenssejä

Trimedia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia