Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Spatium.fi - verkkopalvelun uudistus

Referenssi

Projektin yleiskuvaus

Spatium on Lahden kaupungin omistama kiinteistökehittäjä, joka vuokraa ja kehittää liikekiinteistöjä yritysten tarpeisiin.

Spatium.fi:n projektissa suoritettiin perusteellinen sivustouudistus, jonka tavoitteena oli modernisoida verkkopalvelu ja parantaa asiakaskokemusta. Käytimme palvelumuotoilun menetelmiä projektin suunnitteluvaiheessa, joka käsitti ostajapersoonien määrittelyn, sisältöstrategian luomisen ja sivuston konversiosuunnitelman, sekä sivuston visuaalisen ilmeen ja UI/UX-luomisen.

Projektin laajuus:

Projekti perustui Virnexin projektimalliin, joka käynnistyy aina palvelumuotoilun menetelmiin ja Design Thinking -ajatteluun perustuvalla

suunnittelu- ja UI/UX-vaiheella. Toteutus- ja käyttöönottovaiheiden jälkeen sivusto siirtyi Virnex Ylläpitopalvelun piiriin, jonka puitteissa tuotetaan viikottaiset tietoturvapäivitykset ja tarjotaan asiakkaalle jatkokehitys- ja tukipalvelut.

Verkkopalvelun kohderyhmät

- Yritykset ja organisaatiot, jotka etsivät innovatiivisia ratkaisuja toimitilojensa tai työympäristöjensä parantamiseen. Tämä voi kattaa kaiken toimistotilojen tehokkaammasta hyödyntämisestä luoviin ja inspiroiviin työtilaratkaisuihin, jotka edistävät

työntekijöiden hyvinvointia ja tuottavuutta.

- Rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaiset, kuten arkkitehdit, sisustussuunnittelijat, kiinteistökehittäjät ja rakennusyhtiöt, jotka etsivät yhteistyökumppaneita tai alihankkijoita projekteihinsa.

- Julkisen sektorin toimijat, kuten koulut, sairaalat ja muut laitokset, jotka tarvitsevat asiantuntija-apua tilojensa suunnitteluun ja optimointiin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Virnex Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Spatium kiinteistöt Oy
Ajankohta: 2022 - 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili Virnex Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

WordPress

Siirry yrityksen profiiliin Virnex Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Virnex Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Virnex Group - Muita referenssejä

Virnex Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia