Sofokus haluaa auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan – julkaisi alustatalouden ilmaiskurssin

BloggausAlustatalous on internetin mahdollistama liiketoimintakonsepti, jonka varaan edelläkävijäyritykset rakentavat kilpailuetuaan. Sofokus haluaa auttaa kotimaisia yrityksiä pääsemään samalle viivalle kansainvälisen kilpailun kanssa.

- ”
Amazon ja Google tajusivat jo vuosituhannen vaihteen tienoilla alustatalouden merkityksen ylivoimaisen kilpailuedun rakentamisessa. Tänään pienemmätkin yritykset rakentavat liiketoimintaansa digitaalisten alustojen päälle” avaa aiheen taustoja Teemu Malinen, sähköisen liiketoiminnan moniyrittäjä ja Sofokus-konsernin toimitusjohtaja.

Sofokus julkaisee kaikille yrityksille ja muille organisaatioille ilmaisen kurssin, jonka avulla kaikki yritykset pääsevät jyvälle siitä mistä alustataloudessa on kysymys ja miten sitä voisi soveltaa omaan toimintaan. Kurssi on suoritettavissa sähköpostitse ja siihen kuuluu yhdeksän kappaletta lokalisoitua ja rikastettua alustatalouden suunnittelu-kanvaasia.

- ”Mietimme Sofokuksella mikä olisi paras tapa saada ihmiset kiinnostumaan alustataloudesta, joka saattaa kuulostaa hieman hankalalta terminä. Olemme testanneet kanvaasikokoelmaa pilottikäyttäjillä ja vastaanotto on ollut innostunut nimenomaan käytön helppouden vuoksi” Malinen kuvailee.

AirBnB ja Uber ovat kansainvälisiä esimerkkiä alustatalouden markkinoita disruptoivasta voimasta. Kotimaassa tutumpia ovat vaikkapa Wolt, IteWiki ja Liveto. Alustatalous ei olekaan pelkästään suurten toimijoiden yksinoikeutta, vaan kanta-ajatus ja toimintamalli liiketoiminnan ytimessä, jolla mahdollistetaan nopea kasvu.

- ”Matalien transaktiokustannusten liiketoiminnassa on perinteisesti kehotettu fokusoimaan alustatalouteen. Kun puhutaan Cityshopparin yli sadantuhannen asiakkaan tarpeista tulevaisuudessa, on tätä näkemystä osattava hyödyntää asiakkaidemme eduksi", toteaa Cityshopparin Pasi Viherlaakso.


Lisätiedot ja ilmainen alustatalouden kurssi ovat ladattavissa Sofokuksen verkkosivuilta osoitteessa https://www.sofokus.com/fi/alustatalous-basic/

Pinterest
Bloggauksen infoboxi
Sofokus Oy logo

Lisätietoja

Sofokus Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

API
API-talous
alustatalous
digitaalinen liiketoiminta

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Sofokus Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofokus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus - Muita referenssejä

Sofokus - Muita julkaisuja

Siirry Sofokus Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ihmisen ja tietokoneen saumaton yhteistyö luo pohjan supertaloushallinnolle
Barack Obama saapuu Suomeen - Nordic Business Forum kerää liike-elämän ammattilaiset yhteen
Talouspäättäjät viitoittivat Basware Connectissa polkua ihmisen ja älykkään teknologian kohtaamisille

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia