Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kojamolle sijoittajaviestinnän tarpeisiin vastaavat integraatiot ja tietoturvallinen sivusto

ReferenssiKojamo on asuntosijoitusyhtiö, joka tarjoaa Lumo-brändin alla kaupallisia vuokra-asuntopalveluja seitsemässä kasvukeskuksessa eri puolilla Suomea.

Kojamon listautuessa pörssiin kesäkuussa 2018 tuli ajankohtaiseksi tarkastella konsernisivuston sisältöjä ja toiminnallisuuksia niin, että ne vastaisivat parhaalla mahdollisella tavalla sijoittajaviestinnän tarpeisiin. Uudistuksen tavoitteena oli antaa Kojamosta entistä houkuttelevampi kuva pörssisijoituskohteena sekä kirkastaa Kojamon työnantajamielikuvaa. Sivustolla haluttiiin myös tuoda näkyvämmin esille Lumo -vuokra-asumisen brändi ja liiketoiminta ja viestiä selkeästi ajankohtaisista asioista, erityisesti tärkeimmät kohderyhmät huomioiden.

Kojamon verkkopäällikkö Eveliina Heinosen mukaan uusi sivusto on auttanut ko. tavoitteiden toteuttamisessa ja toimii hyvin sijoittajaviestinnän kanavana. Uuden sivuston myötä myös tietoturva saatiin pörssiyhtiön tiukkoja vaatimuksia vastaavalle tasolle. Parantunut tietoturva todennettiin myös ulkopuolisen auditoijan toimesta.

Integraatiot auttavat yritysviestinnässä

Projektissa toteutettiin reaaliaikainen integraatio Cision-pörssitiedotepalveluun. Integraatio käyttää webhookkeja ja tiedotepalvelussa julkaistava tiedote julkaistaan yhtä aikaa verkkosivustolla. Integraatio on monikielinen eli samasta tiedotteesta julkaistaan suomenkielinen ja englanninkielinen versio. Lisäksi sivustolla on toisen suunnan integraatio tiedotteiden tilauspalveluun. “Sivuston uudet toiminnallisuudet, kuten integraatio tiedotejulkaisujärjestelmään, auttavat meitä yritysviestinnän päivittäisessä tekemisessä”, toteaa Eveliina Heinonen.

Suosittelija:

“Meille tärkeitä asioita olivat mm. sivuston teknisten ratkaisujen ylläpidettävyys, tietoturvallisuus sekä kumppanin sitoutuneisuus ylläpitoon ja jatkokehitykseen, ja näissä Valu on vakuuttanut meitä erityisesti. Odotamme innolla tulevaa jatkokehitystä ja yhteistä tekemistä.

Eveliina Heinonen, verkkopäällikkö, Kojamo Oyj

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valu Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kojamo Oyj
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Mattila, juha.mattila@valu.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Valu Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

React
Julkaisujärjestelmä CMS
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

sijoittajaviestintä
verkkopalvelut
CMS
ennakoiva haku
Relevanssi-haku
Verkkopalvelu-uudistus

Siirry yrityksen profiiliin Valu Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valu Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valu Digital - Muita referenssejä

Valu Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia