Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sharepoint Online sekä Power Platform käyttöön työntekijöiden arjen saumattomaksi tueksi

ReferenssiTransmerilla otettiin Sharepoint Online sekä Power Platform käyttöön työntekijöiden arjen saumattomaksi tueksi

Transmeri on suomalainen perheyritys, joka on pitkään ja menestyksekkäästi toiminut tuotelanseerauksien sekä markkina-asemien luomisen parissa. Yritys markkinoi ja maahantuo päivittäistuotteita, kosmetiikkaa sekä luonnonkosmetiikkaa Suomessa ja Baltiassa. Transmeri toimii osana kansainvälistä Transmeri Group -konsernia, joka toimii Baltiassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä, Kiinassa, Ruotsissa ja Puolassa.  Yrityksen liikevaihto noin 38 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 90 henkilöä.

Transmerilla työnkulut ja lomakkeet olivat keskittyneet SharePoint On Premise -ympäristöön, eivätkä ne enää vastanneet nykytarvetta. Yritys näin ollen päätti siirtyä Sharepoint Online -ympäristöön sekä siirtää kaikki toiminnallisuudet keskitetysti Office 365 -ympäristöön. Yhteistyö Transmerin ja Solu Digitalin välillä on jatkunut pitkään ja yhteistyö on sisältänyt erilaisia kehitysprojekteja. Tämän vuoksi Transmeri valitsi kumppaniksi tässäkin muutoksessa Solu Digitalin sen ollessa pitkäaikainen ja luotettu kumppani.  

Power Platform (PowerApps, Flow, PowerBI) työkaluja on hyödynnetty useiden lomakkeiden toteuttamisessa. Ratkaisut kytkeytyvät tarvittaessa myös taustajärjestelmiin. Esimerkiksi poikkeamien ilmoituslomakkeeseen saa haetuksi SAP-tilaustiedoista tarvittavat tiedot tilausnumeron perusteella. Solu Digital on toteuttanut myös julkiselle puolelle lomakkeita Forms-työkalun avulla, josta niiden tiedot siirtyvät SharePoint Onlineen jatkokäsiteltäväksi Flow-työkulun avulla. Pelkän tietojen keräämisen ja käsittelyn lisäksi saadaan myös helposti luoduksi raportteja esimerkiksi käsittelymääristä ja ajoista.

Tänä päivänä Sharepoint Online toimii Transmerin työntekijöiden arjessa helposti ja saumattomasti. Käyttäjät pääsevät yhdellä kirjautumisella kaikkiin järjestelmiin ja sovellusten välinen viestin välitys toimii ja onkin ensiarvoisen tärkeää. PowerBI:n ja PowerApps:n tuotanto on aloitettu ja PowerBI:ssä on ensimmäiset tuotantoversiot käytössä.  

Solu Digital kasvanut luotetuksi ja pitkäaikaiseksi kumppaniksi vuosien varrella

Solu Digitalista on tullut Transmerille vuosien saatossa luotettava kumppani, jonka kanssa yhteistyö toimii mainiosti ja tehokkaasti. Keskusteluissa edetään nopeasti ajatuksista ja tarpeista valmiisiin ideoihin ja suunnitelmiin. Transmerilla on Solu Digitalilta omat luottoasiantuntijat, jotka ovat työstäneet Transmerille monta projektia ja alustaa. Näin ollen projekteista projekteihin on voitu siirtyä nivoutuneesti eteenpäin eikä ole tarvinnut aloittaa töitä lähtökuopista uudelleen . 

Suosittelija:

Solu Digitalin asiantuntijoiden asiakasymmärrys on huippuluokkaa! Ikinä ei tarvitse vääntää rautalangasta sitä, mitä haemme, vaan asiantuntijamme ymmärtävät heti meidän maailmastamme käsin, mitä tarvitsemme ja mikä tukee liiketoimintaamme.

Peter Krause, ICT- ja digitaalisten palveluiden kehityspäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Solu Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Transmeri Group Oy
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Peter Krause, ICT- ja digitaalisten palveluiden kehityspäällikkö

Lisätietoja

Yritysprofiili Solu Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kauppa
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft Office 365
Microsoft Power Apps
Microsoft Power Automate
microsoft power bi

Siirry yrityksen profiiliin Solu Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Solu Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Solu Digital - Muita referenssejä

Solu Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia