Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sees Company – WooCommerce verkkokauppa

Referenssi

Tuoksut ja inspiraatio pohjoisen luonnosta

Suomalainen SEES Company valmistaa kodinsiivoustuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet valmistetaan ilman keinotekoisia ainesosia tai synteettisiä tuoksuaineita. Valikoimaa yhdistää luontoystävällisyys, raaka-aineiden korkea laatu ja suomalainen design. Yrityksen showroomina ja myyntikanavana verkossa toimii WooCommerce pohjainen verkkokauppa joka nyt uudistuksen jälkeen esittelee visuaalisesti laadukkaalla tavalla uniikkia tuotevalikoimaa.

Seesin sivustolle

WordPress lohkot sisällöntuotannon apuna

Uudistuksen tavoitteena oli luoda sivusto joka luo oikeutta laadukkaille kuva- sekä videomateriaaleille. WordPress-sivustolla hyödynnettiin monistettavia lohkoja joiden avulla esimerkiksi etusivun, artikkelien sekä sisältösivujen muokkaaminen on jatkossa nopeaa ja vaivatonta.

Verkkokaupassa käytössä varastonhallintaa helpottava ratkaisu

Verkkokauppa sisältää tällä hetkellä noin 60 erilaista tuotetta ja siellä on käytössä useita toimitus- ja maksutapoja sekä Logitrailin verkkokaupoille suunnattu logistiikka- ja varastopalvelu. Logitrail huolehtii verkkokaupan puolesta tavaran vastaanottamisesta, tarkastamisesta ja varastoimisesta. Se myös keräilee tilaukset, pakkaa ja siirtää ne kuljetusyhtiöille toimitettavaksi.

Asiakas – Sees Company

Suomalainen SEES Company valmistaa kodinsiivoustuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet valmistetaan ilman keinotekoisia ainesosia tai synteettisiä tuoksuaineita.Valikoimaa yhdistää luontoystävällisyys, raaka-aineiden korkea laatu ja suomalainen design. Yrityksen showroomina ja myyntikanavana verkossa toimii WooCommerce pohjainen verkkokauppa.

Suosittelija:

Olemme käyttäneet Trimedian palveluita vuosia ja aina on ollut todella nopea, hyvä ja ystävällinen asiakaspalvelu. Asiakkaana olemmme voineet huoletta jättää kaiken verkkosivuihin liittyvän työn heidän ratkaistavakseen.

SEES

Pinterest
Referenssin infoboxi
Trimedia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: SEES Company
Ajankohta: 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Arto Saksola

Lisätietoja

Yritysprofiili Trimedia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Trimedia

Siirry yrityksen profiiliin Trimedia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Trimedia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Trimedia - Muita referenssejä

Trimedia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia