Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Schaeffler valitsi Wapicen IoT-TICKET®-ratkaisun globaaliksi IoT-alustaksi

ReferenssiSchaeffler Group on johtava, maailmanlaajuinen autoteollisuuden ja teollisuuden toimittaja. Yrityksen tuotevalikoima sisältää moottorin, vaihteistojen ja alustan komponentteja ja järjestelmiä sekä vierintä- ja liukulaakeriratkaisuja lukuisiin teollisuuden sovelluksiin. Hyödyntääkseen esineiden Internetin (IoT) mahdollisuuksia, Schaeffler valitsi Wapicen IoT-TICKET®-ratkaisun IoT-alustakseen. IoT-TICKET® ja sen laaja teknologiapaletti tarjoavat loistavat lähtökohdat uusien digitaalisten palveluiden luomiseksi Schaefflerin teollisuusasiakkaille.

Schaeffler digitalisoi palveluaan IoT-TICKET®in avulla

Schaeffler toi markkinoille uuden OPTIME-kunnonvalvontaratkaisun, joka käyttää pilveen kytkettyjä akkukäyttöisiä, langattomia antureita, jotka hyödyntävät mesh-verkkoa. Kattava ja automatisoitu ratkaisu on erittäin skaalautuva sekä helppo asentaa ja käyttää. Ratkaisu on mahdollistanut Schaefflerin asiakkaille helposti useiden satojen laitteiden integroimisen yhdessä päivässä. Myös kustannussäästöt ovat olleet merkittävät, sillä OPTIME tuottaa jopa 50 prosenttia säästöjä verrattuna manuaaliseen mittaukseen.

Schaeffler hyödyntää Wapicen IoT-TICKET®-ratkaisua omassa IoT-tarjonnassaan. IoT-TICKET® on kokonaisvaltainen IoT-ratkaisu, joka mahdollistaa massiivisten, tuotantotasoisten IoT-sovellusten luomisen helposti ja nopeasti. Ratkaisun avulla palveluiden markkinoille menoaika lyhenee ja käyttäjien innovaatiot lisääntyvät. Schaefflerin ensimmäinen ratkaisu nimeltään OPTIME tehtiin läheisessä yhteistyössä Wapicen kanssa alun ideoinnista toteutukseen asti.

– Yhteistyö Wapicen kanssa on ollut erittäin mielenkiintoista, tuottavaa ja ammattitaitoista ja he ovat olleet olennaisena osana omaa tiimiämme", kertoo Schaefflerin Ecosystem and Partners Program Manager Richard Haagensen.

–  Valitsimme IoT-TICKET®in, koska se on todistetusti tehokas teollisuuden IoT-alusta, jota on helppo mukauttaa tarpeisiimme ja jonka liiketoimintamalli sopii hyvin ratkaisu- ja palveluliiketoimintaamme, jatkaa Haagensen.

Wapice toimitusjohtaja Pasi Tuominen toteaa, että “Wapice on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön, sillä se on loistava esimerkki yhteisinnovoinnista. IoT-TICKET®in ja palveluidemme avulla Schaeffler on pystynyt muuttamaan ideat konkreettisiksi tuotteiksi, joilla on globaali vaikutus ”. Lisäksi hän korostaa, että "Tämä tapaus tuo hienosti esiin myös Wapicen arvoja menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. OPTIME on ollut Schaefflerille loistava ensimmäinen tuote ja odotamme innolla näkevämme vielä monia muita Schaefflerin IoT-tuotteita ja -palveluita tulevaisuudessa". 

Lisätietoja: Pasi Tuominen, Toimitusjohtaja, Wapice Oy, puh: 010 277 5100

Lue lisää IoT-TICKET®:stä: https://www.wapice.com/fi/tuotteet/iot-ticket

Suosittelija:

Valitsimme IoT-TICKET®in, koska se on todistetusti tehokas teollisuuden IoT-alusta, jota on helppo mukauttaa tarpeisiimme ja jonka liiketoimintamalli sopii hyvin ratkaisu- ja palveluliiketoimintaamme

Richard Haagensen, Ecosystem and Partners Program Manager, Schaeffler Group

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Schaeffler

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia