Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käyttäjälähtöistä UX & UI -suunnittelua kunnianhimoisille verkkopalveluille

post_image

TarjontaPalveluissa, joita rakastamme käyttää, on jotain erikoista. Ne eivät pakota sinua ajattelemaan – ne vain toimivat. Asiantuntemuksemme ydin on intuitiivisten, modernien verkkopalveluiden ja sovellusten luomisessa, jotka ilahduttavat yksinkertaisudellaan.

UX & UI -suunnittelijamme ovat diginatiiveja, jotka ymmärtävät miten verkossa käyttäydytään sekä miten teknisesti asioiden tulee toimia. Muotoilemme käyttöliittymiä, jotka ovat tehty ihan normaaleille ihmisille; ne ovat helppokäyttöisiä ja saavutettavia, laitteesta riippumatta.

Onnistunut asiakaskokemus verkossa ei ole luksusta vaan lähtötaso. Siihen panostaminen on ehkä paras sijoitus, jonka tulet tekemään liiketoiminnallesi.

Tutustu palveluun verkkosivuillamme.

Pinterest
Kaimana logo

Kaimana:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Kaimana:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Kaimana:n tarjontaa

Kaimana:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiDarment - verkkopalvelun ja verkkokaupan yhdistämisellä parempaa asiakaspalvelua ja lisämyyntiä

Kylmälaitteita ja -tuotteita teollisuuden tarpeisiin valmistavan Darmentin liiketoiminta oli kehittynyt nopeasti, jonka vuoksi Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +13 muutaViestintä, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Javascript, PHP, WordPress, WooCommerce, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiHappensin toimialaa mullistava verkkopalvelu

Loimme Happensin selainpohjaisen sovelluksen tapahtumajärjestämisen sujuvoittamiseksi. Moottorina toimii React / Next.js ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, +17 muutaViestintä, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Node.js, React, Javascript, PHP, WordPress, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiSorcolorin verkkosivu-uudistus

Kurkkaa johtavan maalausliikkeen Sorcolorin verkkosivu-uudistuksen konepellin alle ja selvitä miten kattavasti Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Integraatiot, +9 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Javascript, PHP, WordPress, Rakentaminen, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Kaimana kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia