Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Admicomin HubSpot CMS uudistus

ReferenssiAdmicom on suomalainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa pilvipohjaisia ohjelmistoratkaisuita ja tilitoimistopalveluita rakennus- ja talotekniikan alalla. Heidän ohjelmistonsa auttavat rakennusyrityksiä hallitsemaan erilaisia toimintojaan, kuten projektinhallintaa, taloushallintoa, resurssien suunnittelua ja asiakassuhteiden hallintaa.

Vuosien varrella Admicom on kasvanut ja tehnyt useita yritysostoja. Yhteenliitetyillä neljällä yrityksellä oli kullakin oma ilmeensä ja identiteettinsä, yksilölliset myynti- ja markkinointiprosessit sekä erilliset CMS-alustat.

Admicom etsi kumppania, joka kartoittaisi ja toteuttaisi HubSpot-konsolidoinnin samanaikaisesti uuden ja yhtenäisen brändin lanseerauksen kanssa. Tavoitteena oli tuoda kaikki brändit yhden HubSpot-portaalin ja yhden verkkosivuston alle, jotta myynti ja markkinointi saataisiin linjattua, kustannustehokkuutta parannettua ja data yhdistettyä tukemaan kasvua sekä tulevaa kansainvälistymistä.

Aloitimme HubSpot-portaalien yhdistämisen ohella verkkosivuston kehityshankkeen, jossa pääsisältö ja tärkeimmät sivut uusittiin, luotiin uusi visuaalinen ulkoasu ja taustalla tehtiin tekninen uudistus. HubSpot CMS on rakennettu modulaarisesti mahdollistaen sisällönhallinnan joustavuuden ja ratkaisujen skaalautumisen Admicomin kasvaessa ja kehittyessä. Toimittajariippuvuutta on pyritty minimoimaan jättämällä käytännössä kaikki mahdollinen asiakkaan itse hallinnoitavaksi.

 

”Projektin alussa olin vannoutunut WordPressin kannattaja ja jopa vahvasti kyseenalaistin päätöksen siirtää koko sivusto HubSpotin puolelle. Ilokseni voin todeta, että Valveen tiimi lunasti lupauksensa. Tiimillemme tärkeintä oli varmistaa, että HubSpot CMS on selkeä ja helppokäyttöinen, jotta voimme itse huolehtia sivuston jatkokehittämisestä emmekä olisi riippuvaisia kumppanista jokaisen uuden sivun ja ländärin tekemisen kanssa,” kuvailee Nina Tuomisto, Admicomin Head of Growth Marketing.

 

HubSpotia hyödynnetään sivustolla kattavasti erilaisiin inbound-markkinoinnin toimenpiteisiin ja asiakasdatan rikastamiseen; tavoitteena onkin kerätä laadukkaita liidejä mm. lomakelähetyksien, oppaiden latausten, webinaari-ilmoittautumisten ja samalla muodostaa parempaa ymmärrystä siitä missä vaiheessa harkinta-/ostoprosessia asiakkaat ovat ja mitkä aiheet heitä eniten kiinnostavat.

 

Tuomisto kommentoi projektin aikataulua ja toteutusta:

"Verkkosivuston MVP-versio valmistui ennätysajassa. Lokakuussa pidettiin ensimmäiset workshopit, joissa aloitettiin kartoittamaan erillisten sivustojen tilannetta ja uusia tarpeita. Koko konsernin yhteinen uusi sivusto julkaisiin aikataulun mukaisesti tammikuussa. Projektin aikana tuntui kuin Valveen tiimi olisi hitsautunut osaksi inhouse-tiimiä, teimme saumattomasti yhteistyötä yhdessä huolehtien, että lopputulos olisi timanttinen. Valveen tiimi sai nopeasti kiinni toiveistamme ja sivustosta tuli niin toiminnoiltaan kuin visuaalisuudeltaan uudistettua brändiämme tukeva. Voin lämpimästi suositella Valveen tiimiä kokonaisvaltaisiin HubSpot- ja sivustouudistusprojekteihin.”

Suosittelija:

Verkkosivuston MVP-versio valmistui ennätysajassa. Lokakuussa pidettiin ensimmäiset workshopit, joissa aloitettiin kartoittamaan erillisten sivustojen tilannetta ja uusia tarpeita. Koko konsernin yhteinen uusi sivusto julkaisiin aikataulun mukaisesti tammikuussa. Projektin aikana tuntui kuin Valveen tiimi olisi hitsautunut osaksi inhouse-tiimiä, teimme saumattomasti yhteistyötä yhdessä huolehtien, että lopputulos olisi timanttinen. Valveen tiimi sai nopeasti kiinni toiveistamme ja sivustosta tuli niin toiminnoiltaan kuin visuaalisuudeltaan uudistettua brändiämme tukeva. Voin lämpimästi suositella Valveen tiimiä kokonaisvaltaisiin HubSpot- ja sivustouudistusprojekteihin.

Nina Tuomisto, Head of Growth Marketing

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valve logo

Tiedot

Tilaaja: Admicom
Ajankohta: 2023 - 2024
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antero Muranen / antero.muranen@valve.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Valve kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ketterät menetelmät
Integraatiot

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Rakentaminen

Teknologia

HubSpot
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Valve kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valve - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valve - Muita referenssejä

Valve - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia

UA-84000188-1