Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Remote Assist auttaa virtaviivaistamaan palveluprosesseja etätyöhön siirtyneessä maailmassa

BloggausMicrosoft Remote Assist on uusi kustannustehokas tapa tarjota etätukea yrityksen palveluprosesseille. Remote Assistin avulla asiantuntijasi voi opastaa työpisteeltään työntekijää tai asiakasta toisella puolella maailmaa monimutkaisimpienkin haasteiden ratkaisemisessa. Lue blogistamme, millaisia hyötyjä Remote Assist voi tuoda teidän yrityksenne palveluihin!

Kun korona pakotti yrityksiä vähentämään matkustamista ja liikkumista alkuvuodesta 2020, moni yritys joutui sopeutumaan muuttuviin käytänteisiin nopealla aikataululla. Yrityksissä alettiin panostamaan laajasti etätyökaluihin.

Myös kiinnostus älykkään teknologian hyödyntämiseen sijainnista riippumattomien palvelujen tuottamisessa nostaa päätään. Vielä hetki sitten futuristiselta vaikuttaneet teknologiat ovat yritysten hyödynnettävissä jo tänään, ja niiden käyttöönottajat ovat edelläkävijöinä parhaassa kilpailuasemassa. Yksi tällaisista teknologioista on Microsoft Remote Assist, joka auttaa tuomaan asiantuntijuuden kohteeseen asiantuntijan sijainnista riippumatta.

Remote Assist yhdistää videostreamauksen ja lisätyn todellisuuden

Remote Assist on teknologia, joka hyödyntää videostreamia kohteesta yhdistäen siihen lisättyä todellisuutta (Augmented Reality, AR). Se tuo virtuaalisia elementtejä fyysiseen maailmaan helpottamaan kohteessa tehtävää työtä. Remote Assistin ansiosta kohteessa olija ja etänä toimiva asiantuntija näkevät saman näkymän. Näkymässä voidaan hyödyntää AR-elementtejä, kuten nuolia ja korostusvärejä ohjeiden visualisoimiseksi.

Remote Assistia voidaan käyttää hololenssien kautta. Hololenssin käyttö jättää käyttäjän molemmat kädet vapaiksi, mikä on tärkeää etenkin korjaus- ja huoltotoiminnassa. Remote Assist toimii erinomaisesti myös perinteisellä, kamerallisella älypuhelimella, mikä on helppo tapa tarjota ja saada etätukea vaikka eri puolille maailmaa.

Lue lisää blogistamme >>

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto
Viestintä

Teknologia

Microsoft

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia