logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Rekrytointi: Haemme kokeneita Java-ohjelmistosuunnittelijoita!

BloggausHaemme kehitystiimimme vahvistukseksi kokeneita Java-ohjelmistosuunnittelijoita vahvistamaan organisaatiotamme Espoon toimipisteessämme. 


Haettavien henkilöiden toimenkuvana on osallistua ohjelmistojen suunnittelu- ja kehitystöihin Java-alustalla sekä siihen liittyvillä kaupallisilla ja avoimen lähdekoodin teknologioilla asiakasprojekteissa sekä Abakus-tuotealustamme kehitystehtävissä. Abakus on moderni ja monipuolinen mobiilien työprosessien ohjaus- ja hallintajärjestelmä, jonka varassa toteutamme kattavia, logistiikan ja kenttätoimintojen ohjausratkaisuja asiakkaillemme. 


Jos seuraavat teknologiat tuntuvat tutuilta ja saavat sormet syyhyämään, saatat olla hakemamme henkilö: 


Java EE, Javascript, HTML, JSP, XML, Hibernate, JPA2, SQL, Hibernate Criteria API, HibernateQL, JavaPersistenceQL, PostgreSql, SQL Server, Oracle, Apache Tomcat, JBoss, Spring Framework, Struts, Vaadin, Linux servers, Eclipse IDE, Apache Maven project management, Apache ServiceMix Enterprise Service Bus, Apache Camel TDD, JUnit, Web Services, XSLT transformations, Android, Windows Mobile, Java Micro Environments, Scrum.

Luonteeltasi olet aktiivinen sekä muita aktivoiva tiimipelaaja ja toimintatavoiltasi järjestelmällinen, tavoitehakuinen sekä laatuun pyrkivä. Olet avoin, positiivinen ja motivoiva ja otat mielelläsi vastuuta, mutta ongelmatilanteissa et myöskään pelkää kysyä apua. Vaadit työltäsi haasteita ja olet myös valmis laittamaan itsesi peliin tavoitteiden saavuttamiseksi. Voit olla opiskelusi juuri päättänyt tai jo muutaman vuoden työelämää nähnyt. Pääasia on, että sinulla on oikea asenne ja halu näyttää kyntesi mielenkiintoisten projektien parissa. 


Suomen ja englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen on tehtävien hoidon kannalta välttämätöntä. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi. 


Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät modernien teknologioiden parissa kasvavalla toimialalla. Toimessa pääset tutustumaan asiakasyrityksiemme toimintaan ja logistiikkaratkaisuihin näköalapaikalta ja näet konkreettisesti, kuinka toteuttamasi ratkaisut tehostavat heidän liiketoimintaprosessejaan. Tehtävä on vakituinen. 

Hae tehtävää heti! 


Mikäli kiinnostuit avoimesta Java ohjelmistokehittäjän paikasta, lähetä hakemukesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@optiscangroup.com

Pinterest
Optiscan Oy

Lisätietoja

Optiscan Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

Optiscan

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Optiscan Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Optiscan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Optiscan - Muita referenssejä

Optiscan - Muita bloggauksia

Siirry Optiscan Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Liikennevirtojen analysointi tarjoaa huimia mahdollisuuksia liikennesuunnittelun ja kaupan alan kehittämiseksi.
Mikä on ohjelmistokehityksen hinta? Ohjelmistotalo julkaisi ohjelmistokehityspalveluiden hinnat kotisivuillaan
Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia