Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MUSEOKORTTI KÄYTTÄÄ OPTISCANIN TOIMITTAMIA ZEBRA AMMATTIMOBIILILAITTEITA

ReferenssiMuseokortti on vuoden mittainen pääsylippu yli 300 museoon ympäri Suomen. Museokortti-kohteet tarjoavat mahdollisuuden elämyksiin taiteen, tieteen, historian, musiikin, kirjallisuuden, luonnon, urheilun ja lukemattoman monien muiden aiheiden äärellä.

Jo 400 000 suomalaista on hankkinut vuoden mittaisen kulttuurimatkan. Tällä hetkellä voimassa olevia Museokortteja on noin 200 000. 

Museokortti-järjestelmän käyttöönoton jälkeen museokäyntien määrä Suomessa on kasvanut 41 %. Museokortteja käsitellään museoissa päivittäin satoja kertoja. Museotyöntekijä skannaa asiakkaan Museokortin lukulaitteella, ja siksi lukulaitteen tehokkuus ja kestävyys ovat järjestelmän toiminnan kannalta tärkeitä. Vilkkaimpina kausina Museokorttia käytetään jopa 300 000 kertaa kuukauden aikana.

“Museokoordinaattorin näkökulmasta laitteiden toimintavarmuus on tärkeää. Optiscanin toimittamat Zebra TC21 -päätteet ovat tarjonneet luotettavuutta ja tehokkuutta kätevässä koossa. Museokortti-tiimi sekä museoiden työntekijät ovat olleet erittäin tyytyväisiä uusiin lukulaitteisiin.” kertoo museokoordinaattori Elina Makkonen.

Museokortti valitsi Optiscanin tarjoamat laitteet ja huoltopalvelut skannausprosessin tehostamiseksi 

Projekti alkoi keväällä 2021, kun Museokortti oli uusimassa museoissa käytettäviä Museokorttien lukulaitteita ja etsi parasta ratkaisua tähän. Vanha laitekanta täytyi uusia kokonaan. 

Tilalle päädyttiin hankkimaan 360 uudenlaista tehokkaampaa ja kestävämpää Android-ammattilaitetta koko museoverkostolle. Uusissa laitteissa oli myös uutta teknologiaa, kuten integroitu viivakoodinlukija, joka mahdollistaa uusien toimintojen kehittämisen jatkossa.

Zebran TC21 -päätelaite valikoitui parhaaksi mobiilipäätteeksi sen keveyden ja monipuolisten teknisten ominaisuuksien johdosta. Käytettävyyden kannalta tärkeänä pidettiin mm. Android-käyttöjärjestelmää, NFC-lukijaa, luotettavaa wi-fiä, akun pitkää käyttöaikaa.

Yhteistyökumppanin lopullisessa valinnassa arvostettiin asiantuntevaa laitehuoltoa ja teknisiä tukipalveluja. Optiscanin huoltopalveluilla on 30 vuodenkokemus isojen volyymien laitetoimitusten palveluista ja hallinnasta.

Optiscanin toimittamat Zebrat skannaavat nyt Suomen jokaisessa Museokortti-kohteessa

Projektin aikataulu eteni suunnitelman mukaan sujuvan yhteydenpidon ja yhteistyön ansiosta. Museokortti-lukulaitteiden sovellus esiasennettiin laitteisiin valmiiksi helppoa käyttöönottoa varten. Uudet TC21 -päätelaitteet saatiin toimintavalmiina käyttöön toukokuussa 2021.

“Yhteistyö Optiscanin kanssa on ollut alusta asti erittäin sujuvaa. Olemme saaneet luotettavan yhteistyökumppanin, jonka kanssa on helppo asioida ja kehittää ratkaisuja eteenpäin. Saamme nopeasti tarvitsemaamme teknistä asiantuntemusta kaikissa tilanteissa. Optiscanin kanssa on helppo ja mukava työskennellä.” kertoo myyntikoordinaattori Anna Pirvola. 

Museokortti, pääsylippusi innostavimpiin elämyksiin: Museot.fi/museokortti 

Pinterest
Referenssin infoboxi
Optiscan Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Museokortti
Ajankohta: 2021 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Optiscan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Teknologia

Android

Omat tagit

Optiscan
zebratechnologies
museot
museokortti

Siirry yrityksen profiiliin Optiscan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Optiscan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Optiscan - Muita referenssejä

Optiscan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia