Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pitkät valot päälle

BloggausSyksyn edetessä otamme pitkiä valoja käyttöön paitsi liikenteessä myös tulevaisuuteen katsoessa.

Suomen nykyinen ICT-alan hyvinvointi perustuu erittäin korkeatasoiseen tutkimukseen ja koulutukseen. Olemme olleet luomassa kaikkien matkapuhelinverkkojen sukupolvia. Tänä päivänä, kun maailma ottaa käyttöönsä 5G-verkkoja, olemme jo kehittämässä 6G-teknologioita. Toisessa osaamisalueidemme ääripäässä on peliteollisuus, jossa olemme yksi maailman huippukeskittymiä. Näidenkin perustana on vahva moniasteinen koulutus ja maailmanluokan tutkimus.

Me TIVIAn hallinnoimassa Tietotekniikan tutkimussäätiössä tuemme osaltamme tutkimus- ja koulutustoimintaa. Säätiön tarkoituksena on edistää ja tukea Suomea palvelevaa tietotekniikkaa koskevaa ja siihen liittyvää tutkimus-, koulutus- ja neuvontatoimintaa. Tavoitteena on taloudelliset ja inhimilliset näkökohdat huomioiva tietotekniikan mahdollisimman tehokas hyödyntäminen. Esimerkiksi vuosittain palkitsemme Tietojenkäsittelytieteen Seuran esityksestä alan ja vuoden parhaan väitöskirjatyön. Tänä vuonna palkinnon sai Andreas Niskasen väitöskirja, joka sijoittuu symbolisen tekoälyn sekä tiedon esittämisen ja päättelyn viitekehykseen.

Vaikka myöntämämme rahoitussummat tutkimuksiin, koulutuksiin tai esimerkiksi konferensseihin osallistumiseen ovat ehkä pieniä puroja, ne osaltaan mahdollistavat suuriakin virtauksia.

Haluankin rohkaista erityisesti teitä tieteen ja tutkimuksen tekijöitä mutta myös esimerkiksi koulutuksen kehittäjiä tutustumaan säätiömme rahoitusmahdollisuuksiin ja hyödyntämään yli 40-vuotiasta säätiötä arvokkaaseen työhönne koko Suomen tulevaisuuden ja hyvinvointimme hyväksi.

 

Janne Mustonen

Janne Mustonen

toimitusjohtaja, TIVIA

LinkedIn

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia