Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paitoja silittämään

BloggausTeknologia 2022 -tapahtuma keräsi toukokuun alussa jälleen teknologian ja ICT-alan ammattilaiset Messukeskukseen. Yhtenä messujen pääkumppanina vastuullamme oli TIVIA-lavan sisällöntuotanto kaikki kolme päivää. TIVIA-yhteisömme näytti jälleen kerran voimansa, kun ICT Leaders Finland ryTietoturva rySytyke ry ja TIVIA Uusimaa ry sekä TIVIAn kumppanit, kuten esimerkiksi CSC ja Esko Systems, pitivät aikamme polttaviin aiheisiin liittyviä esityksiä ja paneelikeskusteluja. Ja joiden parhaat palat päätyivät illan uutislähetyksiin.

Tätä kirjoitettaessa ovat loppuunmyydyt Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät 2022 alkamassa Jyväskylässä. Myös siellä keskustelujen pääaiheet liittyvät varmasti huoltovarmuuteen, kyberturvaan ja uusiin hyvinvointialueisiin. Teknologiamessut todistivat, että tarvitsemme paitsi suunniteltuja niin myös yllättäviä kohtaamisia. Spontaanisti syntyneet keskustelut eri asiantuntijoiden ja yritysten kanssa laittavat kummasti vauhtia omiin suunnitelmiin ja tavoitteisiin. Aidosti iloiset tapaamiset yhteistyökumppaneiden ja oman verkoston kanssa muistuttavat meitä kestävästä ja luotettavasta yhteistyöstä, johon suomalainen hyvinvointimme perustuu.

Kulmahousuja tai jakun takkia suoristaessa ja paitaa silittäessä messuille, seminaariin tai työtapaamisiin valmistautuva saattaa kokea pientä ahdistustakin yli kahden vuoden aikana ehkä jo omaksi identiteetiksikin muodostuneesta erä-lookista luopumisesta. Kuitenkin vain aito sosiaalinen kanssakäyminen mahdollistaa meille uuden oppimisen ja vie meidät spontaaneista keskusteluista konkreettiseen yhteistyöhön tai kohti uusia innovaatioita.

Näinä aikoina myös kansalliselle yhteenkuuluvuudelle ja riittävän osaamisen ja tietotaidon ylläpitämiselle on erityisen suuri tarve. Näitä voit toteuttaa TIVIA-yhteisöjen tapahtumissa ympäri Suomen. Me kaikki voimme myös aktiivisesti jakaa osaamistamme eri tapahtumissa ja jopa koulutuksissa. Nyt vain rohkeasti garderoobille ja tilaisuuksiin. Muoti ei onneksi ehtinyt tämän kahden vuoden aikana radikaalisti muuttua.

Janne Mustonen

toimitusjohtaja, TIVIA

LinkedIn

TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä.

TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia