logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

OP-Pohjola -ryhmä

ReferenssiOP-Pohjola on Suomen suurin finanssiryhmä, yli neljällä miljoonalla asiakkaallaan. Valu Digital Oy on toiminut ryhmän ja Pohjola Pankki Oyj:n verkkovuosikertomusten toteuttajana usean vuoden ajan. Olemme myös toteuttaneet OP-Pohjolalle sisältöjä sosiaalisesta mediasta ja uutisista yhteen kokoavan uutishuone-ratkaisun.

Laajuus


Valu Digital on vastannut vuodesta 2010 alkaen verkkovuosikertomusten teknisestä toteutuksestä. Verkkovuosikertomusten alustana toimii Base C6 -julkaisujärjestelmä vvk-laajennuksilla. OP-Pohjola ryhmällä ja Pohjola Pankki Oyj:llä on omat verkkovuosikertomuksensa, kumpikin kolmella kieliversiolla. Laajuudesta jotain kertoo se, että pelkästään tilinpäätössivuja on useita satoja.

Verkkovuosikertomukset


Eri vuosien verkkovuosikertomukset poikkeavat toisistaan visuaalista ilmeeltään. Etusivua hyödynnetään tehokkaasti keskeisten teemojen ja avainlukujen esille nostamiseen. Loppukäyttäjän kannalta keskeisiä ominaisuuksia ovat mm. omien PDF:ien koostaminen halutuista sivuista. Ylläpitäjän kannalta yksi tärkeimmistä työvälineistä on tilinpäätöstietojen tuonti Excel-tiedostoista, joka nopeuttaa työtä merkittävästi. Tilinpäätöstaulukoiden tarkistustoiminto nopeuttaa mahdollisten sisältövirheiden havaitsemista. Tästä on hyötyä kun taulukoita on satoja. Verkkovuosikertomuksissa on kiinnitetty erityistä huomiota sivuston toimivuuteen eri päätelaitteilla ja selaimilla. Sivustot myös hyödyntävät uusimpia suorituskykyä parantavia tekniikoita, joita Base C6 -alusta tarjoaa. Vuosikertomuksiin on toteutettu myös interaktiivista ja animoitua sisältöä.

Uutishuone

Uutishuone kokoaa yhteen uutislähteistä ja sosiaalisesta mediasta OP-Pohjolaan liittyvää sisältöä. Se sisältää monipuoliset hallintatyövälineet, joiden avulla määritellään lähteet, joista tietoa haetaan ja millaista tietoa julkaistaan. Uutishuone tukee todella monipuolisesti eri sisältölähteitä. Tutustu uutishuoneeseen.

Saavutetut hyödyt

Verkkovuosikertomukset ovat nykyaikainen ja kustannustehokas tapa hoitaa sijoittajaviestintää. Niiden avulla pystytään näyttävällä tavalla tuomaan esille yrityksen toimintaa eri näkökulmista. PDF:ien koostamiseen tarkoitetut työvälineet mahdollistavat myös painettujen vuosikertomusten tekemisen nopeasti ja edullisesti. Tilaaja on ollut tyytyväinen Media Cabinetin laatuun ja toimitusvarmuuteen.

Uutishuone tarjoaa eri sidosryhmille, esimerkiksi medialle, mutta myös sisäiseen käyttöön oivallisen tavan seurata mitä OP-Pohjolassa ja sen toimialalla tapahtuu. Uutishuone tehostaa viestintää ja parantaa läpinäkyvyyttä.

Verkkovuosikertomus 2014


Pinterest
Referenssin infoboxi
Valu Digital Oy

Tiedot

Lisätietoja

Valu Digital Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

Verkkkopalvelut
sijoittajaviestintä
raportointiratkaisut

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Valu Digital Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valu Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valu Digital - Muita referenssejä

Valu Digital - Muita bloggauksia

Siirry Valu Digital Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä
Vauhdikas video: S-Pankin pääekonomisti lukee talouden nuotit Marcus Grönholmin ralliauton kyydissä
Koneoppiminen voi auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia