Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmisto- ja IT-alan työpaikat ja uramahdollisuudet

BloggauseCraft tarjoaa kokeneille osaajille mielenkiintoisia asiakasprojekteja, yksilöllisen työympäristön ja parhaat oppimismahdollisuudet. Saat urallesi satojen kollegojen tuen ja kansainvälisen osaajaverkoston. Rekrytoimme myös junioreita kasvamaan konsulteiksi ja asiantuntijoiksi käytännön töiden sekä erilaisten koulutusohjelmien kautta. Henkilöstömme työtyytyväisyys on huipputasoa.

IT-alan uramahdollisuudet ovat nyt erinomaiset. Kaikkialle ulottuva digitalisaatio luo jatkuvasti uusia tarpeita ja mielenkiintoisia työmahdollisuuksia it-alan ammattilaisille. eCraftilla saatat löytää unelmiesi työpaikan!

Ohjelmistoala työllistää ja tarjoaa yhä enemmän työpaikkoja. Tämä tarkoittaa kokeneille senioritason osaajille valinnanvaraa työnantajan, projektien ja erikoistumisalueen suhteen. Haasteita on tarjolla jokaiseen makuun. Työuransa alussa oleville junioreille on tarjolla ura- ja koulutuspolkuja, joissa oma osaaminen ja oppiminen ratkaisevat etenemisen tahdin.

Mahdollisuuksia on tarjolla myös uran vaihdosta suunnitteleville. Yhä useampi toiselle toimialalle kouluttautunut asiantuntija päättää vaihtaa alaa ja suuntaa IT-alan koulutukseen ja töihin. Tämä tuo IT-alalle uutta osaamista, toimialojen syvätuntemusta ja uudenlaisia näkökulmia.

Lue, millaisia IT-alan uramahdollisuuksia meillä on tällä hetkellä tarjolla ja millaista meillä on työskennellä.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

ura
Työpaikat

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia