Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nuorikulttuuri – Sivustouudistus

Referenssi

Nuorisotyötä taiteen ja kulttuurin keinoin

Nuori Kulttuuri -toiminta on taiteen ja kulttuurin voimin tehtävää nuorisotyötä. Kaikille avoimen, valtakunnallisen toiminnan kautta sekä nuoret, että nuorten kanssa työskentelevät pystyvät kehittämään toimintaansa, verkostoitumaan ja saamaan onnistumisen kokemuksia.

Vieraile sivustolla

Lähtökohdat

Nuoren kulttuurin vanha sivusto ei vastannut enää toiminnan tarpeita niin tekniikan kuin ulkoasun osalta. Visuaalisen ilmeen uudistamisen rinnalla kuului tehtävälistalle myös verkkosivuston saavutettavuuden toteuttaminen.

Aloitus ja tavoitteet

Sivuston uudistus aloitettiin yhteisellä palaverilla, jossa käytiin läpi sivuston tavoitetta, puuttuvia ominaisuuksia, käyttöliittymäratkaisuja sekä toiveita. Rakensimme sivuston WordPress-alustalla hyödyntäen omaa WordPress-teemaa ja tarpeisiin räätälöityjä lohkoja sekä lohkomalleja. Sopivien lohkojen avulla sivuston sisällönhallinta on helppoa ja vaivatonta – haluttuja sisältöjä voidaan nostaa esiin monipuolisesti ja joustavasti.

Uudistusprojektissa tehtiin lisäksi panostuksia saavutettavuuteen, joka osaltaan auttaa varmistamaan, että uudistettu sivusto palvelee nyt entistä paremmin kaikkia käyttäjiä.

Trimedian toteutus

Trimedia vastasi sivuston ilmeen ja käyttöliittymän suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta. Työssä korostui toiminnan viestinnän rinnalla tasokkaan teknisen toteutuksen ja tietoturvan tärkeys. Yhteistyö jatkuu ylläpidon ja tukipalveluiden myötä, lisäksi autamme vastaamaan nykyisiin GDPR-vaatimuksiin, jotta sivusto noudattaa lainmukaisia evästekäytäntöjä.

 

Verkkosivuston visuaalinen ilme oli vanhentunut ja se kaipasi uudistusta. Uutta ilmettä lähdettiin työstämään vanhan sisällön pohjalta. Sivusta haluttiin kepeä, nuorekas ja helppokäyttöinen. Tärkeimmässä roolissa olivat erilaiset tapahtumat ja palvelut – tapahtumia kuten Nuori Kulttuuri Festival ja Nuori Kulttuuri Digistage haluttiin korostaa sivuilla. Nuoret selaavat Nuori Kulttuurin -verkkosivuja enimmäkseen kännykällä, joten oli tärkeää, että sivusto toimisi ja näyttäisi hyvältä myös mobiilissa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Trimedia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Nuori Kulttuuri
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Arto Saksola

Lisätietoja

Yritysprofiili Trimedia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Trimedia

Siirry yrityksen profiiliin Trimedia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Trimedia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Trimedia - Muita referenssejä

Trimedia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia