Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Näin moderni talousohjauksen ratkaisu tukee kansainvälisen ja kasvavan yrityksen toimintaa

BloggausModerni talousjohtaja toimii yrityksessä tärkeässä roolissa tarjoten johdolle liiketoimintatietoihin perustuvia analyyseja ja ennusteita päätöksenteon tueksi. Työkaluiksi talousjohtaja tarvitsee järjestelmäkokonaisuuden, joka vastaa kaikkiin talousohjausta, raportointia ja ennustamista koskeviin tarpeisiin. CCH Tagetik -ratkaisu täydentää CFO:n työkalupakkia ja sillä hoidat erityisesti konsernilaskennan, tilinpäätösraportoinnin sekä suunnittelun ja ennustamisen tehokkaasti kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessa tai konsernissa.

Monipuolisia analyyseja ja ennusteita liiketoiminnan tueksi

Talousjohtajan rooli on strategisesti tärkeä erityisesti kansainvälisesti toimivassa ja kasvavassa yrityksessä. Talousjohtajana pystyt tarkastelemaan talouden realiteetteja, mahdollisuuksia ja varoitusmerkkejä, ja siksi tehtävänäsi on tuottaa monen tasoisia analyyseja ja ennusteita liiketoiminnan tueksi.

Tuet yrityksesi liiketoimintaa ja kasvua parhaiten rakentamalla tehokkaan talousohjauksen (Corporate Performance Management, CPM) ja valitsemalla tehokkaat työvälineet työsi tueksi. Niiden avulla pystyt kattavasti seuraamaan ja ohjaamaan yrityksesi liiketoimintaa ja taloutta paitsi kokonaisuuden, myös konsernin yksittäisten yhtiöiden ja toimintojen tasolla.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

CCH Tagetik

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia