Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monitor Academy - Tehokas ja toimiva oppimisympäristö

Bloggaus

Ensimmäinen vuosi Monitor Academyn parissa

Noin vuosi sitten lanseerasimme verkossa toimivan oppimisympäristön Monitor Academyn, tarkoituksenamme tarjota asiakkaille moderni oppimisympäristö. Monitor Academy pyrkii tukemaan uuden sukupolven MONITOR G5 järjestelmän hyödyntämistä. Nyt vuoden jälkeen, kun tarkastelee tuloksia, voimme yhdessä todeta päässeemme todella hyvään tulokseen.

Monitor Academylla jo 4 200 käyttäjää

Vuoden aikana Monitor Academy -oppimisympäristön on omaksunut jo 4 200 käyttäjää. Perusasioiden oppiminen ja syvällisempi tarkastelu MONITOR:in ei ole koskaan ollut yhtä nopeaa ja vaivatonta. MONITOR G5 järjestelmään siirtyneet uudet sekä nykyiset asiakkaat, ovat suorittaneet yhteensä jopa 26 000 kurssia. Monitor Academy -oppimisympäristön avulla, asiakkaillamme on suora pääsy asiantuntijoidemme syvälliseen osaamiseen. Myös sinulla, osallistujalla, on mahdollisuus hyödyntää suoraa pääsyä jatkuvasti kasvaviin opetusmateriaaleihin MONITOR G5 järjestelmästä. Tarjolla on jo yhteensä 266 kurssia ja 903 opetusvideota, joissa voit oppia lisää MONITOR G5 järjestelmästä.

Älä unohda päivittä MONITOR:ia G5 järjestelmään

Monitor Academy -oppimisympäristö on erittäin tehokas tapa oppia MONITOR G5 järjestelmästä päivitysprojektin aikana. Ota varaslähtö ja hyödynnä mahdollisuutesi tehokkaaseen oppimiseeen jo ennen kuin konsulttimme saapuu paikalle. Näin olet valmis esittämään täsmentäviä kysymyksiä konsulteillemme, sekä syventää oppimistasi vauhdilla, taaten entistä tehokkaamman hyödyn MONITOR G5 järjestelmästä. Monitor Academy on tehty sinun oppimistasi varten.

Ota etustartti Monitor Academyllä, niin pystyt entistä nopeammin hyödyntämään järjestelmän uudet toiminnallisuudet.

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia