Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miten yritykset hyödyntävät tekstiviestiä asiakasviestinnässä?

Bloggaus

Tekstiviestin hyödyntäminen yritysviestinnässä on kasvussa ja suosion odotetaan kasvavan 52% vuoteen 2023 mennessä*. Tekstiviestin vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti sen varma tavoittavuus. Tekstiviestit menevät perille, ne luetaan varmasti ja niihin reagoidaan. Mutta minkälaisia käyttötapoja tekstiviestille on? Kokosimme esimerkkejä asiakkailtamme. 

Tekstiviestikyselyt

KINTO on Toyotan joustavan liikkumisen brändi, joka tarjoaa ratkaisuja nykypäivän muuttuviin liikkumistarpeisiin. KINTO Flex -kuukausitilaajana voi tilata auton käyttöönsä yksinkertaisella kuukausimaksulla ilman, että sitoutuu auton omistamiseen. Kinto lähettää kuukausitilaajilleen tekstiviestikyselyn, jonka avulla he saavat arvokasta asiakaspalautetta. Quriirin tekstiviestipalvelun avulla KINTO on pysynyt asiakkaan pulssilla ja erityisesti avoimet palautteet ovat auttaneet kehittämään palvelua. KINTO saa avoimet palautteet automaattisesti sähköpostiin, jolloin niihin voidaan reagoida nopeasti ja siten parantaa asiakaskokemusta.

Noutoilmoitukset

Tietotekniikan jälleenmyyjä ja verkkokauppa lähettää verkossa tehdyistä ostoksista noutoilmoitukset tekstiviestillä. Kun tilaus on valmis noutoa varten, on myös kaupan etu, että tuotteet haetaan nopeasti. Tekstiviestillä tieto tavoittaa asiakkaat pikaisesti.

Useampi asiakkaistamme on integroinut noutoilmoitukset osaksi verkkokauppaa siten että, asiakkaille lähtee automaattisesti tieto valmiista tilauksesta tekstiviestillä. Kun asiakaspalvelija on merkinnyt tilauksen noudettavaksi, saa asiakas saman tien tekstiviestin puhelimeensa. Tällaiset hyötyviestit koetaan positiivisiksi ja asiakaskokemusta parantaviksi. 

Lue kaikki esimerkit

Pinterest
Quriiri logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Quriiri kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

ryhmätekstiviestit
tekstiviestikysely
tekstiviestimarkkinointi
tekstiviestipalvelu
sms api
SMS Gateway
tekstiviestisalasana
sms-palvelut

Siirry yrityksen profiiliin Quriiri kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Quriiri - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Quriiri - Muita referenssejä

Quriiri - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia