Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miten onnistunut myyntiprosessi valmistavassa teollisuudessa rakennetaan?

BloggausKuten monet nykypäivän liike-elämässä jo tietävät, voittaakseen uusia asiakkaita ja ylläpitääkseen nykyisiä asiakassuhteita, yritysten on luotava todella merkityksellisiä myyntikokemuksia. Mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaa? Kuinka yritykset voivat toimia lupaustensa mukaisesti aidosti merkityksellisellä ja asiakaslähtöisellä lähestymistavalla myynnissä? Tässä artikkelissa katsomme merkityksellisyyden taakse ja kerromme parhaita käytäntöjä, joiden avulla voit tehdä myyntitoiminnastasi merkityksellisempää ja tehokkaampaa.

Ostopäätökset ovat yhä monimutkaisempia

Merkityksellisen myynnin lähestymistavan saavuttamiseksi on tärkeää ymmärtää miten asiakkaasi ylipäätään tekevät ostopäätöksiä. Aikoinaan ostopäätökset olivat usein melko suoraviivaisia ja lineaarisia prosesseja, joihin osallistui vain muutamia päätöksentekijöitä. Nykyään päätöksentekoyksikkö on yleensä paljon suurempi ja monipuolisempi. Siihen osallistuu monia eri sidosryhmiä, jotka ulottuvat joskus yrityksen johdon useille tasoille. Jokaisella näistä henkilöistä on erityisiä tarpeita ja motivaatioita, jotka on otettava huomioon.

Valmistajille tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että myyntitapasi on oltava yhtä monipuolinen. Aluksi on hyvä ymmärtää, mikä saa jokaisen päätöksentekijän valitsemaan. Kohteena ei ole enää vain yhdenlainen ostajatyyppi. Yrityksesi on kehitettävä myyntiä edistävää sisältöä, joka kohdistuu useisiin ostajahenkilöihin yhdessä yrityksessä. Mitkä ovat heidän tarpeensa ja odotuksensa tuotteen, viestinnän, palvelun ja pitkän aikavälin näkymien suhteen? Tunnistamalla nämä seikat ja keskittymällä niihin huolellisesti, olet jo auttanut myyntitiimiäsi ottamaan ensiaskeleet merkittävän myyntikokemuksen tarjoamiseksi.

Merkityksellisyys ja ystävällisyys eivät ole sama asia

Menestyvät yritykset välittävät asiakkaidensa menestyksestä. Luonnollisesti se tarkoittaa erinomaisen tuen tarjoamista ennen ja jälkeen myynnin sekä pitkäaikaisten, luottamukseen perustuvien kumppanuuksien rakentamista. Ihmissuhdetaidot ovat ratkaiseva voimavara arvokkaiden asiakassuhteiden luomisessa. On itsestään selvää, että sinun on oltava ystävällinen asiakkaita kohtaan, mutta merkityksellisyys on muutakin.

Merkityksellinen myynti tarkoittaa sitä, että ennakoit asiakkaidesi huolet ja asetut heidän asemaansa, jotta löydät parhaat ratkaisut heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Se tarkoittaa myös mahdollisten ongelmien ratkaisemista ennen niiden syntymistä. Ennen kaikkea on kyse siitä, että asetat itsesi potentiaalisen ostajan asemaan ja arvioit, kuinka tuotteesi auttaa heidän liiketoimintaansa menestymään nyt ja tulevaisuudessa.

Lue koko blogi täältä.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

CRM Partners

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia