Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miksi sähköyhtiöt luottavat tekstiviestiin asiakasviestinnässä?

Bloggaus

Energiakriisi ja tulevan talven mahdolliset sähkökatkot sähkön riittävyyden takaamiseksi ovat saaneet sähköyhtiöt varautumaan myös katkoksista tiedottamiseen. Usein sähköyhtiöt valitsevat tiedotuskanavaksi tekstiviestin ja myös Quriiria on lähestytty useamman sähköyhtiön toimesta. Syitä tekstiviestin valintaan vika- ja häiriötilanteiden viestinnässä on useita. Alla kuusi tärkeintä syytä:

1. Varmuus

Matkapuhelin kulkee nykyään kaikkien matkassa, ja koska tekstiviestit ovat verkkoyhteydestä riippumattomia, niillä voidaan tavoittaa ihmisiä tehokkaasti ja nopeasti ympäri maailmaa. Tekstiviesti menee varmasti perille vastaanottajan puhelimeen.

2. Nopeus

Tekstiviesti on erittäin nopea kanava tavoittaa vastaanottajat. Tekstiviesteillä on tutkitusti hyvä huomioarvo ja ne luetaan nopeasti.

3. Luotettavuus

Tekstiviesti on varma ja luotettava teknologia, sillä jokainen matkapuhelin vastaanottaa tekstiviestejä. Lisäksi tekstiviestit ovat internet-yhteydestä riippumattomia, joten niillä voi tavoittaa ihmiset myös internet-yhteyden ulkopuolelta.

4. Tehokkuus

Lähettämällä ryhmätekstiviestejä, pystyy tavoittamaan erittäin suuria määriä ihmisiä nopeasti. Valitsemalla palveluntarjoajan, jolla on korkea kapasiteetti ja toimitusvarmuus, voit olla varma siitä, että suuretkin viestimäärät menevät perille varmasti ja halutussa aikataulussa.

5. Automatisointi

Mahdollisuus hyödyntää tekstiviestejä osana muita järjestelmiä ja automatisoimalla lähetyksen, tekee siitä monipuolisen ja kustannustehokkaan kanavan. Rajapinnan avulla tekstiviestit voidaan lähettää heti, kun järjestelmä havaitsee ilmoituksen esimerkiksi sähkökatkoksesta.

6. Vuorovaikutus

Tekstiviesti mahdollistaa myös henkilökohtaisen ja nopean tavan olla vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa. Ottamalla käyttöön kaksisuuntaisen viestinnän, voi asiakas vastata viestiin. Kaksisuuntaista viestintää voi hyödyntää esimerkiksi kyselyiden tai sopimusten tekemiseen.

Lue vinkkeja tekstiviestin hyödyntämiseen.

Pinterest
Quriiri logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Quriiri kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

ryhmätekstiviestit
tekstiviestit
SMS
SMS Gateway
tekstiviestipalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Quriiri kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Quriiri - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Quriiri - Muita referenssejä

Quriiri - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia