Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MIELI Ry lahjoitussivusto

Referenssi

Lahjoituksilla apua ajoissa

Toteutimme Mieli ry:n lahjoitussivuston, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille mahdollisimman helpon ja monipuolisen tavan tukea Mieli ry:n arvokasta työtä mielenterveyden edistämiseksi. Visuaalisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen rinnalla tärkeimpiä toteutuksen osa-alueita oli WordPressin lomakkeiden, maksupalveluintegraatioiden ja Salesforce CRM -järjestelmän saumaton yhdistäminen.

Moderni, monipuolinen ja saavutettava verkkoratkaisu, joka tukee Mieli ry:n tärkeää työtä mielenterveysasioissa.

Integraatiot: Salesforce, Mobilepay, Paytrail

Yksi projektin keskeisistä osista oli WordPressin lomakkeiden, maksupalveluintegraatioiden ja Salesforce CRM -järjestelmän saumaton yhdistäminen. Mieli ry:n, Trimedian ja CRM-kumppanin tehokkaan yhteistyön tuloksena syntyi lopputulos, jonka avulla voidaan jatkossa mahdollistaa mutkaton lahjoitusvarojen kerääminen yhdistettynä lahjoitustietojen ja -prosessien hallintaan.

Tekninen toteutus ja visuaalinen ilme

Tekninen toteutus on viety läpi huolella ja sivusto on suunniteltu noudattaen kesällä voimaan tulleita WCAG 2.2 -kriteereitä. Ulkoasusuunnittelu on toteutettu hienovaraisesti heijastaen Mieli ry:n brändiä ja arvoja. Graafinen ilme tukee sivuston käyttäjäystävällisyyttä ja kulkee käsi kädessä emosivuston kanssa.

Lahjoittaminen eri tavoilla

Sivustolla on monipuoliset lahjoitusmahdollisuudet: kertalahjoittamisen rinnalla on mahdollisuus liittyä kuukausilahjoittajaksi eri maksutavoilla, mukaan lukien suosittu Mobilepay. Käyttäjä voi lahjoittaessa hyödyntää eri maksutapoja, kuten verkkomaksua,luottokorttia tai e-laskua sekä laskutusominaisuutta tai MobilePay-maksuvaihtoehtoa.

CRM + GravityForms

Eri lahjoitustyyppejä varten rakennettiin omat lahjoituslomakkeet, kuten yrityslahjoituksiin, keräyksiin ja testamenttilahjoituksiin. Kaikki lomakkeet integroidaan saumattomasti Salesforceen, mikä tekee lahjoitusten seuraamisesta ja hallinnoinnista vaivatonta.

Lisäarvoa tuo mahdollisuus käyttää sivustoa telemarkkinointiin ja feissaukseen, johon on luotu omat piilotetut lahjoituslomakkeet. Näin Mieli ry voi toteuttaa tehokasta varainhankintaa eri kanavilla ja yhteydenpitomuodoilla.

Joulukampanjasivusto

Loimme Mieli ry:lle joulukampanjasivuston, joka henkii joulun tunnelmaa ja mahdollistaa lahjoittamisen mielenterveystyön tukemiseksi juuri ennen joulua. Sivusto on rakennettu osana mielilahjoitus.fi sivustoa WordPress-alustalle, ja se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden lahjoittaa nuorten ja lasten mielenterveystyöhön.

Kampanjasivustolle luotiin omat navigaatiot ja kampanjakohtaiset ominaisuudet. Sivustolta löytyvät lahjoituslomakkeet on integroitu pääsivuston mukaisesti maksupalveluihin ja Salesforce-järjestelmään.

Yrityslahjoittajille suunniteltiin erityisominaisuus, jonka avulla he voivat määrätyn summan lahjoittaessaan saada oikeudet tiettyyn viestintäpakettiin. Tämä lisää yritysten osallistumisen houkuttelevuutta ja tuo uuden tavan tukea Mieli ry:n työtä. Automatisoitu lahjoittajien lista pitää huolen siitä, että kaikki lahjoittaneet yritykset nousevat näkyville, korostaen yhteistyöhön osallistumisesta.

Suosittelija:

”Työskentely Trimedian kanssa on ollut virtaviivaista ja tehokasta, ja kokonaisuuksia on ymmärretty hyvin. Kiperätkin pohdinnat on ratkaistu ammattitaidolla ja luovuudella.”

Mieli Ry – CRM-asiantuntija

Pinterest
Referenssin infoboxi
Trimedia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mieli Ry
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Arto Saksola

Lisätietoja

Yritysprofiili Trimedia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttäjähallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

integration
Trimedia

Siirry yrityksen profiiliin Trimedia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Trimedia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Trimedia - Muita referenssejä

Trimedia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia