Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft Power Platform tuo tehoa työntekoon – digitalisoi liiketoimintaprosesseja hallitusti ja ketterästi

BloggausVaikka moni yritys onkin jo vauhdissa liiketoimintansa kriittisten liiketoimintaprosessien digitalisoimisessa ja automatisoinnissa, usein moni liiketoiminnan kannalta vähemmän kriittinen prosessi tehdään edelleen manuaalisesti IT-resurssien rajallisuuden vuoksi. Low-code, no code -ratkaisut tuovat kaivattua ketteryyttä ja lisää vaihtoehtoja tehokkaampien prosessien toteuttamiseksi liiketoimintojen tarpeisiin. Lue, miten kehität ja tehostat yrityksesi prosesseja, saumatonta tiedonkulkua ja järjestelmien käytettävyyttä Microsoftin yhtenäisen Power Platform -alustan avulla hallitusti ja tietoturvallisesti.

IT:n ja liiketoiminnan välillä on ollut jo jonkin aikaa kuilu olemassa olevien tarpeiden ja ratkaisuiden välillä. Liiketoiminnoilla on kasvava määrä tarpeita digitaalisille työkaluille, mutta IT:n resurssit ja työkuorma rajoittavat toteutettavien kehityskohteiden lukumäärää. Tarve ja halu digitalisoida manuaalisia prosesseja on suuri, mutta resurssien puute on kuitenkin usein hidasteena nopealle kehitykselle. Vastauksena kasvavaan digitaalisten työkalujen tarpeeseen yrityksissä on alkanut läpimurto helppokäyttöisten low-code, no-code -työkalujen ja yhtenäisen ympäristön käyttöönotossa.

Mitä low-code, no-code mahdollistaa liiketoiminnallesi?

Monissa yrityksissä IT-asiantuntijat etsivät jatkuvasti mahdollisuuksia tukea liiketoiminnan eri osa-alueiden tarpeita. Järjestelmien hallittavuuden, yhteensopivuuden sekä turvallisuuden varmistaminen ovat asioita, joista ei ole mahdollista joustaa ja mikä myös osaltaan hidastaa kehitystyötä.

Helppokäyttöiset low-code, no-code -ratkaisut mahdollistavat ketterämmän liiketoimintojen automatisoinnin, kehittämisen ja tehostamisen. Ideana on hyödyntää yrityksen olemassa olevia IT-tiimejä ja heidän teknistä osaamistansa sekä antaa liiketoiminnan työntekijöille turvalliset ja hallittavat työkalut luoda nopeasti ohjelmia ja sovelluksia valmiiden pohjakehysten ja palikoiden avulla omaan rooliinsa liittyen.

Low-code/no-code -alustan suurimmat hyödyt liiketoiminnallesi pähkinänkuoressa:

  • Ketteryys ja nopea reagointi muuttuviin tarpeisiin: Mahdollista nopea digitaalinen muutos yrityksessäsi. Rakenna liiketoimintaprosesseja tehostavia ratkaisuja nopeammin tavanomaisiin kehitystapoihin verrattuna.
  • Sovelluskehitys ja työn tehostaminen osaksi koko organisaatiota: Ylläpidä modernia työympäristöä, jossa liiketoiminnoissa työskentelevät asiantuntijasi ymmärtävät, mitä ja miten on mahdollista kehittää ja automatisoida nykyaikaisilla työkaluilla omaan työtehtävään liittyviä prosesseja. Osallista laajasti eri rooleissa toimivia henkilöitä mukaan yrityksen sisällä osaksi sovelluskehitystä – ideoi yhdessä, innosta, opasta, kouluta ja kerro uusista mahdollisuuksista tehostaa työtehtäviä.
  • Monikokemus ja yhtenäinen käyttökokemus: Tarjoa yhtenäinen asiakaskokemus laitteesta, sovelluksesta tai kanavasta riippumatta. Alusta mahdollistaa monikanavaiseen asiakasrajapintaan valmispohjia, yksinkertaisia keskustelubotteja sekä automatisoitua refaktorointuja taustapäivityksiä.
  • IT:n hallittavuus ja tietoturva yrityksessä: Hallinnoi sovelluksia keskitetyn alustan työkaluilla. Helpompi hallittavuus vähentää liiketoiminnan sovellusten ylläpitoon menevää aikaa ja kustannuksia sekä parantaa merkittävästi erillisiin sovelluksiin ja ratkaisuihin liittyvää tietoturvaa ja yhteensopivuutta. Keskitetty ohjelmistokehitysalusta rajaa IT-tiimin toiminta-aluetta aidosti hallittavaksi. Lue lisää, kuinka rakentaa vahva huipputason tietoturva yrityksellesi.

Lue lisää Microsoft Power Platformista blogistamme.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Microsoft Power Platform
Microsoft Power Automate
Microsoft Power Apps

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia