Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Marja-Liisa Korsimo-Niemi, HaNi-Halli Oy: “Voin kyllä hyvin suositella Tehdeniä muille liikunta-alan yrityksille”

ReferenssiHaNi-Halli Oy on 7,5 vuotta sitten Mynämäelle perustettu perheyritys. Yrityksellä on kaksi toimipistettä, Mynämäen keskustassa sijaitseva HaNi-Halli sekä entisen Mynämäen liikuntahallin tiloissa toimiva Sporttihalli.

HaNi-Halli tunnetaan ehkä parhaiten täysimittaisesta salibandykentästään, jota käyttää noin 100 asiakasta joka ilta. Muita lajeja kuten lentopalloa, sulkapalloa ja tennistä, pääsee harrastamaan elokuussa 2018 uudistettuna avatussa Sporttihallissa. Lisäksi HaNi-Hallissa ja Sporttihallissa on myös molemmissa kuntosalit sekä tilat ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Liikuntapalvelujen ohella HaNi-Halli huolehtii myös muista kuntalaisille tärkeistä toiminnoista kuten esimerkiksi postipalveluista.


Yhdessä kasvaen

HaNi-Halli päätyi Tehdenin asiakkaaksi keväällä 2015 edellisen palveluntarjoajan ratkaisun jäätyä ominaisuuksiltaan liian suppeaksi. HaNi-Hallilla on käytössään Tehden Liikunta ohjelmistopaketti, joka sisältää kassajärjestelmän lisäksi myös ajanvarauksen ja kulunvalvonnan. Lisäosia, kuten laskutus, on otettu käyttöön sitä mukaa kun niitä on tarvittu.

“Meidän kokemuksemme työskentelystä Tehdenin järjestelmän sekä tehdeniläisten kanssa on erittäin positiivinen”, kertoo HaNi-Hallin toimitusjohtaja Marja-Liisa Korsimo-Niemi. “Kunhan alkuun pääsee, niin Tehdenin järjestelmä on varsin helppokäyttöinen ja looginen. Toimintavarmuus on myös erittäin hyvä”, Korsimo-Niemi jatkaa.

“Oikeastaan ainoa “moite” minkä keksin on, että järjestelmä voi olla jo liiankin monipuolinen. Kun eteen tulee jokin harvemmin tehtävä asia, kuten vaikkapa uuden palveluntarjoajan lisääminen, ei välttämättä ihan heti muistu mieleen, miten tämä tehdään”, Korsimo-Niemi kertoo ja jatkaa, “Näissäkin tilanteissa apu on kuitenkin löytynyt nopeasti Tehdenin asiakaspalvelun kautta.”

Vikapäivystys erittäin hyvä lisä

Tehdenin asiakaspalvelu sekä proaktiivinen ote saavat muutenkin erityiskiitosta. Vikapäivystys ilta-aikaan on Korsimo-Niemen kokemuksen mukaan ollut erittäin hyvä lisä ja palvelu kaikkinensa ystävällistä ja auttavaista. Myös etätuki TeamViewer yhteyden kautta on toiminut hyvin.

“Voin kyllä hyvin suositella Tehdeniä muille liikunta-alan yrityksille”, Korsimo-Niemi toteaa lopuksi.

Miksi Tehden?

  • Monipuolinen, helppokäyttöinen ja looginen järjestelmä
  • Toimintavarmuus hyvä
  • Erittäin hyvä asiakastuki

Suosittelija:

“Voin kyllä hyvin suositella Tehdeniä muille liikunta-alan yrityksille”

Marja-Liisa Korsimo-Niemi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tehden Oy logo

Tiedot

Tilaaja: HaNi-Halli Oy
Ajankohta: 2015 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Tehden kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Maksaminen
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kassajärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Tehden kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tehden - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tehden - Muita referenssejä

Tehden - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia