Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Marine - sivustouudistus ja verkkokauppa

Referenssi

Brändi, integraatiot ja verkkokauppa uusiksi

Sivuston uudistuksessa keskityttiin brändiuudistuksen lisäksi erilaisten sisäänrakennettujen integraatioiden lisäämiseen sivustolle sekä konversioita tuottavan verkkokaupan toteutukseen.

Sivustolle

Kahden vaiheen uudistusprosessi

Ratkaisimme asiakkaan muutostarpeet kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa toteutimme toimivan ja visuaalisesti näyttävän WordPress sivuston, johon lisättiin käytettyjen laitteiden Nettix-integraatiot. Toisessa vaiheessa toteutimme tehokkaan verkkokauppajärjestelmän huomioiden brändiuudistuksen visuaaliset toiveet. Lopputuloksena syntyi selkeä kokonaisuus joka palvelee niin verkkokaupan, sivuston kuin järjestelmän käyttäjiä.

Brändiuudistus loi pohjan verkkosivuston visuaaliselle ilmeelle

Trimedia loi visuaalisen ulkoasun uudelle WordPress verkkopalvelulle Visual Fridayn toteuttaman brändiuudistuksen pohjalta. Verkkosivuston rakentamisessa hyödynnettiin lohko-ajattelua, jolloin sivustoa ja sivuja voidaan muokata lohkojen avulla hyvin joustavasti ja monipuolisesti sisältötarpeiden ohjaamina.

Verkkokauppa ja WP-sivusto sulassa sovussa

UI-suunnitelman, sisältötyyppien sekä WordPress-lohkojen kiteydyttyä rakensimme WordPress sivuston Trimedian räätälöityä teemaa hyödyntäen. WordPress-sivuston rinnalle vaadittiin toimiva verkkokauppa, joka toteutettiin Automatik-verkkokauppaohjelmalla. Automatik verkkokauppa toimii yhdessä Futursoft -toiminnanohjausjärjestelmien kanssa, jonka kautta sivustolle voidaan helposti noutaa tuotetietoja kuten nimet, hinnat ja saldot. Verkkokauppaan tehtiin lisäksi useita integrointeja eri toimittajien kanssa.

Trimedian vastuualueet uudistusprojektissa:

Käyttöliittymäsuunnittelu, palvelun määrittely ja tarkentaminen, tekninen suunnittelu ja toteutus, visuaalinen toteutus, Nettix-integraatioiden implementointi, Automatik-verkkokaupan ja tuotehallinnan rakentaminen, sisällön siirto ja tuottaminen, käyttäjäkoulutus, ylläpito-, jatkokehitys- ja tukipalvelut.

Sivuston integraatiot:

Nettimoton integraatio tuo käytettyjen laitteiden valikoiman verkkosivulle

Sivustolle rakennettiin myös erillinen Nettix-integraatio (nettimoto, nettivene, nettikone ja nettivaraosa), jonka kautta kävijä näkee suoraan verkkopalvelusta käytettyjen laitteiden ajantasaisen valikoiman. Vierailija voi käyttää haluamiaan filttereitä ja suodattaa esiin haluamansa veneet, ajoneuvot tai osat. Integraation kautta tuotesivulle tuodaan tuotteiden täydelliset tuotetiedot sekä -kuvat.

Asiakas – Marine

Jos se käy moottorilla, löytyy se todennäköisesti Marinelta! Marine tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kesään ja talveen, säilytys- ja huoltopalvelut sekä varusteet vapaa-ajanharrastuksiin ja kovan luokan ammattilaisille. Marine on toiminut vuoden 2002 alusta saakka. Tänä päivänä yritys on Suomen monipuolisin kone- ja veneliike, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kesään ja talveen, säilytys- ja huoltopalvelut sekä varusteet vapaa-ajanharrastuksiin ja kovan luokan ammattilaisille. Asiakkaina harrastajien lisäksi ovat niin safarin pitäjät ja laskettelukeskukset kuin Puolustusvoimat ja Poliisi.

Suosittelija:

Sebastian Alatalo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Trimedia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Marine
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Arto Saksola

Lisätietoja

Yritysprofiili Trimedia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Trimedia
Automatik-verkkokauppa

Siirry yrityksen profiiliin Trimedia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Trimedia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Trimedia - Muita referenssejä

Trimedia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia