Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Marakon.fi - B2B-yrityksen verkkokauppa

Referenssi

Projektin yleiskuvaus

Marakon.fi on teollisuuden komponentteja ja ratkaisuja tarjoavan Normet MRB Oy:n verkkopalvelu.

Sivusto palvelee teollisuusasiakkaita tarjoamalla tuotetietoja ja mahdollistamalla verkkokauppaistetun tavan jättää tarjouspyyntöjä. Laskutusasiakkailleen Oma Marakon -palvelu tarjoaa lisäksi mahdollisuuden tilata tuotteita.

Teknologiat ja ratkaisut

Verkkosivuston kehityksessä hyödynnettiin WordPressin ja WooCommerce-alustan yhdistelmää. Erityistä huomiota kiinnitettiin kaksisuuntaiseen integraatioon Monitor 5 -ERP-järjestelmän kanssa, mikä mahdollistaa reaaliaikaisen varastonhallinnan ja tilaustenhallinnan.

Projektin laajuus

Projekti perustui Virnexin projektimalliin, joka käynnistyy aina palvelumuotoilun menetelmiin ja Design Thinking -ajatteluun perustuvalla suunnittelu- ja UI/UX-vaiheella.

Toteutus- ja käyttöönottovaiheiden jälkeen sivusto siirtyi Virnex Ylläpitopalvelun piiriin, jonka puitteissa tuotetaan viikottaiset tietoturvapäivitykset ja tarjotaan asiakkaalle jatkokehitys- ja tukipalvelut.

Tulokset ja vaikutukset

Integraation myötä Marakon on voinut tarjota asiakkailleen parempaa palvelua, nopeuttaa tilausten käsittelyä ja parantaa asiakaskokemusta. Kaksitasoinen asiointiprosessi on mahdollistanut sekä kirjautumattomille että kirjautuneille käyttäjille räätälöidyn ostokokemuksen, tarjoten tarjouspyyntöjen tekemisen sekä suorat tilaukset.

Visuaalinen ja toiminnallinen kuvaus

Sivusto noudattaa modernia ja selkeää suunnittelua, joka tukee Marakonin brändi-ilmettä ja teollisuusasiakkaiden odotuksia. Intuitiivinen käyttöliittymä ja responsiivinen suunnittelu tekevät sivustosta helppokäyttöisen kaikilla päätelaitteilla.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Virnex Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Normet MRB Oy
Ajankohta: 2021 - 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili Virnex Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Omat tagit

palvelumuotoilu

Siirry yrityksen profiiliin Virnex Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Virnex Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Virnex Group - Muita referenssejä

Virnex Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia