Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LVI-Lämsä Oy: Adminet toi yrittäjällekin vapaa-aikaa

ReferenssiRovaniemellä toimiva LVI-Lämsä Oy sai alkunsa 1990-luvun laman aikaan. Parinkymmenen vuoden aikana toiminta on laajentunut ja nykyään yritys työllistää jo noin 40 henkilöä.

Hanakat-ketjuun kuuluva yritys tekee monipuolista LVI-alan toimintaa, johon kuuluu perusputkityöt, ilmalämpöpumppuasennukset, maalämpöasennukset, ilmanvaihtotyöt ja myymälätoiminta. Yrityksellä on myös rakennuspeltiverstas, jossa tehdään rakennusten julkisivu- ja listoituspeltejä.


Adminetillä otettiin kokonaisuus hallintaan

Monipuolisen toiminnan vuoksi LVI-Lämsä Oy:ssä on ollut haasteita pitää kokonaisuus hallinnassa ja tästä syystä yrityksessä lähdettiin viime syksynä vaihtamaan aiempi toiminnanohjausjärjestelmä Adminettiin.

Käyttöönotto oli hyvin organisoitu: kaikki toimenpiteet oli mietitty valmiiksi Admicomin päässä, joten meillä ei ollut mitään ongelmia, kun h-hetki koitti ja järjestelmä vaihtui. Vaikka käyttöä on takana vasta puoli vuotta, alamme jo nähdä, missä voisi tehdä säästöjä ja mitä voisi tehostaa. Onhan Adminet jo nyt tehostanut meidän kaikkea toimintaa,
toimitusjohtaja Risto Lämsä kertoo.


Sähköinen toimintatapa helpotti arkea

– Toimintamme kannalta merkittävin muutos ovat olleet sähköiset tuntikortit sekä täysin sähköinen laskujen ja kaikkien muidenkin tietojen käsittely. Nyt paperit ovat minimissään. Sitä kautta ovat tehostuneet työt työmailla ja myös täällä toimistossa.

Keikkatöiden hallinta on helpottunut paljon. Enää tieto ei ole paperilappusilla, vaan kaikki on selkeästi Adminetissä. Kun asentajat merkkaavat kohteelle myös tunnit heti työmaalla, ne tulee laskutettua oikein ja kaikki ovat tyytyväisiä.

– On merkittävä muutos, että nyt pystyn nopeasti vaikka viikonloppuna sohvalta katsomaan kaikkien kavereiden tuntikirjaukset ja hyväksymään palkat maksatukseen.


Tarkka seuranta tehosti työntekoa

Lämsä on tyytyväinen ajantasaiseen liiketoiminnan seuraamiseen.

– Nyt eri osioiden tuloksellista kehitystä pystyy seuraamaan ihan eri tavalla. Näen koko ajan, missä on menossa myymälä- ja keikkapuoli, peltipuoli tai urakkatyöt yleisellä tasolla. Lisäksi pystyn seuraamaan yksittäisiä tilauksia. Jos jossakin alkaa tuotto näyttää huonolta, pääsen helposti kaivautumaan ongelmakohtaan, jos sellainen on. Se on näppärää, kun pääsee helposti tietoihin käsiksi ihan viimeisimpään nippaan asti.

– Saan myyntiraportit joka päivä ja kaikki muut automaattiraportit viikoittain. Ennen esimerkiksi tulos- ja taseraportteja ei otettu kuin tilinpäätöksen yhteydessä. Nyt tulee oikeat raportit kaikesta joka viikko ja se on kyllä hyvä homma.


Aikaa vapautui turhista töistä

– Kirjanpitäjältä on vähentynyt huomattava määrä töitä. Ennen hän kävi täällä suurin piirtein joka päivä, mutta nykyään ei enää tarvitse. Myös omalla kohdallani työmäärä on selkeästi vähäisempi. Arvioisin, että kuukausitasolla kaikesta ylimääräisestä säästyy noin kahden viikon työ. Nyt pystyy vähän harrastamaankin, kun pääsee illalla aikaisemmin kotiin, eikä tarvitse toimistolla roikkua iltakahdeksaan joka päivä.Suosittelija:

"Kaikki ovat ihan laidasta lukien tyytyväisiä. Meillä oli äskettäin työhyvinvointi- ja kehittämiskysely, jossa kyseltiin henkilökunnalta sekä kehitettäviä että hyvin toimivia asioita. Adminet sai siinä laajalti kehuja."

Risto Lämsä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Admicom Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: LVI-Lämsä Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Admicom Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Adminet
Talotekniikka
LVIS
automatisointi
Laskutusohjelma
tuntikirjaus
Palkanlaskenta
Sähköiset ostolaskut
Urakointi
reaaliaikainen kirjanpito
johdon raportointi
varastonhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Admicom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Admicom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Admicom Finland - Muita referenssejä

Admicom Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia