Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft 365 ja Power Platform tehokäyttöön

ReferenssiTehokkuutta toimintaan helppokäyttöisillä ratkaisuilla Microsoft SharePointin, Power BI:n, Power Appsin, Teamsin ja Solu 365®:n avulla 

Scania on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Suomessa Scania on toiminut jo yli 70 vuotta. Yrityksen visio on olla edelläkävijä kestävän kehityksen kuljetusratkaisujen tarjoajana lisäämällä logistiikan tehokkuutta ja samalla vähentäen haitallisia ympäristövaikutuksia. Scania Suomi työllistää noin 630 henkilöä Suomessa ja yrityksen liikevaihto on yhteensä 330 miljoonaa euroa (2019). 

Luotettava kumppanuus osana menestysreseptiä 

Menestys alan johtajana edellyttää luotettavia ja asiantuntevia kumppaneita, jotka auttavat Scaniaa ja sen asiakkaita menestymään jatkossakin. Solu Digitalista on muodostunut Scanialle tärkeä kumppani tiedonhallinnan ratkaisujen toteutuksessa ja kehittämisessä. Aluksi liikkeelle lähdettiin Microsoft Office 365:n käyttöönotosta, jonka myötä tarpeet tiedon hyödyntämiselle ja ketterälle sovelluskehittämiselle ovat kasvaneet. 

Office 365 -palvelut olivat käytössä Scanialla jo ennestään, mutta niiden tarjoamia mahdollisuuksia ei hyödynnetty tarpeeksi liiketoiminnan käyttöön. Yrityksen oma IT-infrastruktuuri sisälsi paljon omia palvelimia, joiden ylläpito oli kallista ja aikaa vievää. Lisäksi organisaation sisäiset dokumenttienhallintakäytännöt olivat hajanaiset ja vanhentuneet.

Pilvipalveluiden käyttöönotosta tiedolla johtamisen kehittämiseen 

Scanian työntekijät ovat päässeet hyödyntämään pilvipalveluiden mahdollisuuksia Office-ympäristössä Teamsin, SharePointin, Power BI:n, Power Automaten ja Power Appsien osalta. Teamsin ja SharePointin ympärille rakennettu Solu 365® -ratkaisu tarjoaa läpinäkyvän ja tietoturvallisen työkalun ryhmätyöskentelyn tueksi, jonka avulla henkilöstö pystyy luomaan ja hallinnoimaan työryhmiä helposti ja nopeasti. SharePoint Online -pohjaisia ratkaisuja on toteutettu myös muun muassa sopimushallinnassa sekä talouden dokumenttien sähköisessä arkistoinnissa. Scania nopeutti ja helpotti vaihtoauton hinnoitteluprosessia hyödyntämällä Microsoft Power Platformilla rakennettua ratkaisuamme.

Tietoa kerätään ja jalostetaan automaattisesti eri lähdejärjestelmistä Power BI:n ja Power Appsien avulla tukemaan liiketoiminnan päätöksentekoa eri puolilla Scanian organisaatiota. Solu Digitalin asiantuntijat ovat kouluttaneet henkilöstöä eri ratkaisujen toteutusten käyttöön ja muokkaukseen omatoimisesti organisaation sisällä, mahdollistaen jatkuvan ja ketterän kehittämisen kulttuurin Scanialla. 

Suosittelija:

Solu Digital ihmisten kanssa on ollut helppoa, miellyttävää ja yksinkertaista asioida. Projekteissamme mukana olleilla Solu Digitalin ammattilaisilla on laaja-alainen kokemus ja osaaminen, asiakkaan tarvitsee vain selittää tarpeensa ja Solu Digital tuottaa toteutuksen. Jokainen palaveri on Solu Digitalin osalta jäsennelty ja kaikki sovitut tehtävät ovat aina ollet tehtynä. Emme ole saaneet yhteenkään toiveeseemme vastausta ei, jota arvostan palvelun ostajana suuresti. Lisäksi kaikki Solu Digitalin ihmiset ovat miellyttäviä ja kohteliaita käytökseltään kaikkia asioita ja ihmisiä kohtaan. Kaikki sovitut asiat ja aikataulut ovat pitäneet. Olen erittäin tyytyväinen Solu Digitalin palveluun.

Juha Nevalainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Solu Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Scania Suomi Oy
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Nevalainen, myyntijohtaja

Lisätietoja

Yritysprofiili Solu Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Hankinta
Myynti

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Microsoft Power Platform
Microsoft 365

Siirry yrityksen profiiliin Solu Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Solu Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Solu Digital - Muita referenssejä

Solu Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia