Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lounais-Suomen Jätehuollolle uusi verkkosivusto

ReferenssiLahtelaiseen Oakhill Groupiin kuuluva Tammi Digital Oy on valittu kehittämään Turun kaupungin ja sen 17 ympäristökunnan omistaman jätehuoltoyhtiön Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n uusi verkkosivusto, joka korvaa kokonaisuudessaan nykyisen lsjh.fi -sivuston. Projekti on käynnistynyt syyskuussa 2022 ja uusi verkkopalvelu julkaistaan talvella 2023.

Mobiilia saavutettavuutta

Verkkopalveluiden käyttö muuttuu yhä enemmän tukemaan arjen jokapäiväisiä tarpeita ajasta ja paikasta riippumatta. Niinpä käyttötapaukseen liittyy usein tarve käyttää digitaalisia palveluita matkapuhelimella. Siksi kehitysprojektin yksi keskeisiä teemoja onkin mobile first – ajattelu, jossa verkkopalvelun toiminnot optimoidaan käytettäväksi matkapuhelimella, unohtamatta myöskään tietokonekäyttäjiä.

Julkisena toimijana LSJH:lla on EU:n Saavutettavuusdirektiivin myötä velvollisuus varmistaa verkkopalvelun digitaalinen saavutettavuus.

Digitaalinen saavutettavuus

”Olemme omassa palvelulupauksessamme sitoutuneet siihen, että kaikki kehittämämme sivustot täyttävät saavutettavuuskriteerit, sillä digitaalista saavutettavauutta tarvitsee jopa 15 % verkkopalveluiden käyttäjistä. Värisokeutta, heikkonäköisyyttä ja muita näkökykyyn liittyviä erityistarpeita on meillä kaikilla ikään katsomatta. Haluamme, että asiakkaidemme verkkopalvelut palvelevat mahdollisimman moni”, kertoo Tammen toimitusjohtaja ja yrittäjä Manu Mesimäki.

Toimintaa maalla, merellä ja saaristossa

LSJH:n toimialue on laaja ja oman erityispiirteensä siihen tuo operointi saaristossa, jossa lajitteluasemia on Houtskarissa, Korppoossa ja Utössä. Saariston romunkeräystä, talkoosäkkikeräystä ja venekeräystä tehdään Pidä Saaristo Siistinä ry:n keräyskalustolla tiiviissä yhteistyössä.

Synonyymihakuun perustuva Jätteiden ABC

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy huolehtii omistajakuntiensa puolesta asukkaiden jätehuollon järjestämisestä ja jäteneuvonnasta. Verkkosivuille kehitettävällä uudella synonyymihakuun perustuvalla Jätteiden ABC -hakukoneella asukkaat löytävät lajitteluohjeet kodin jätteille.

Jätteiden ABC on keskeinen osa jäteneuvonnan palvelukokonaisuutta, jonka päämääränä on lisätä asukkaiden lajitteluosaamista, kiertotaloustietoutta ja sen myötä jätteiden kierrätysastetta. LSJH:n vastaanottamasta jätteestä hyödynnetään jo vuosittain 98 % materiaalina ja energiana.

Verkkopalveluiden kehittäjäkumppani Lahdesta

Verkkopalvelun kehittämisestä järjestettiin julkinen kilpailutus kesällä 2022. Tarjouskilpailuun osallistui 13 yritystä, joista Tammi Digital Oy valittiin verkkosivuston toteuttajaksi. Lisäksi Tammi vastaa Tammi Ylläpito -palvelun puitteistaa verkkosivuston teknisestä ylläpidosta ja tuottaa verkkosivuston käyttöpalvelun, Tammi Hosting -palvelun.

Projekti etenee vaiheittain kohti julkaisua

Tammen projektimallin mukaisesti verkkopalveluiden kehitys jakautuu neljään päävaiheeseen, joista ensimmäisenä on palvelumuotoilun menetelmiin perustuva Perussuunnitteluvaihe. Tämän vaiheen jälkeen projekti etenee käyttöliittymäsuunnitteluun ja verkkopalvelun prototyypillä tehtävään käyttäjätestaukseen. Vasta kun käyttäjätestaukset ovat onnistuneesti läpäisty, edetään toteutusvaiheeseen ja talvella 2023 uuden verkkopalvelun käyttöönottoon.

Tutustu tarkemmin Tammen sivuilla.

Suosittelija:

Tammi Digitalin tarjous antoi uskottavan ja luotettavan kuvan yhtiön osaamisesta ja kyvystä toteuttaa projekti asettamiemme vaatimusten mukaisesti. Etäyhteydellä pidetty tarjouksen esittelytapaaminen vielä vahvisti tätä mielikuvaa. Kun itse tarjous oli lisäksi hinnaltaan kilpailukykyinen, nousi Tammi lopulta tarjouskilpailun voittajaksi. Lähtöviiva on juuri ylitetty, eikä mikään viittaisi siihen, etteikö projektin suotuisalle etenemiselle olisi kaikki edellytykset.

Riku Näsänen, viestintäpäällikkö, Lounais-Suomen Jätehuolto Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tammi Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lounais-Suomen Jätehuolto Oy
Ajankohta: 2022 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Manu Mesimäki

Lisätietoja

Yritysprofiili Tammi Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

palvelumuotoilu
Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy
synonyymihaku

Siirry yrityksen profiiliin Tammi Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tammi Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tammi Digital - Muita referenssejä

Tammi Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia