Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liittyminen tekstiviestiryhmään ja siitä poistuminen

Bloggaus

Quriirissa voi nyt ottaa käyttöön hakusanan, joka mahdollistaa asiakkaiden liittymisen tekstiviestiryhmään sekä poistumisen ryhmästä. Hakusana on tehokas keino kasvattaa tekstiviestien tilaajamääriä ja luoda esimerkiksi kanta-asiakasryhmiä. Ryhmään liittyminen hakusanalla on mahdollista Quriirin uuden Ryhmien tilaushallinta -sovelluksen avulla. 

Mikä on SMS hakusana? 

Hakusanaa käytetään tekstiviestien yhteydessä jonkin tapahtuman aktivoimiseksi, kuten tekstiviestiryhmään liittyminen. Voit esimerkiksi luoda Quriiriin VIP-ryhmän ja liittää tähän ryhmään hakusanan ”VIP”. Kun henkilö lähettää tekstiviestin ”VIP” yrityksesi lyhyt- tai longcode-numeroon, liittyy hän automaattisesti VIP-ryhmääsi ja voit lähettää hänelle jatkossa tekstiviestejä Quriirin kautta. Voit myös määritellä automaattisen vastauksen, jonka henkilö saa lähetettyään hakusanan yrityksesi numeroon. 

Millainen on hyvä hakusana? 

Hakusana voi olla mikä tahansa valitsemasi sana. Onnistumisen kannalta on hyvä valita lyhyt ja yksinkertainen sana, joka on helppo muistaa ja kirjoittaa. Voit myös miettiä hakusanaa siitä näkökulmasta, mihin tarkoitukseen hyödynnät ryhmää – onko tarkoitus lähettää uutisia, tarjouksia tai vaikka tietoa tapahtumista? Esimerkiksi ”LIITY” tai ”KLUBI” ovat yleisiä sanoja, mutta voit hyödyntää avainsanassa myös yrityksesi tai tuotteesi nimeä.

Lue koko artikkeli

Pinterest
Quriiri logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Quriiri kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

ryhmätekstiviestit
tekstiviestipalvelu
tekstiviestimarkkinointi
smspalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Quriiri kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Quriiri - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Quriiri - Muita referenssejä

Quriiri - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia