Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Leluliike Casagrande yhdistää myymälän ja verkkokaupan

ReferenssiSuomen vanhin lelukauppa, vuonna 1912 perustettu Leluliike Casagrande on palvellut Turussa samassa osoitteessa Linnankadulla vuodesta 1929. Leikkimielisiä lapsia ja aikuisia jo yli 100 vuotta ilahduttanut liike toimii nyt neljännen polven Casagranden johdolla ja viideskin sukupolvi on jo mukana perheyrityksen toiminnassa.

Leluliike Casagranden menestyksen perusta on aina ollut hyvä valikoima sekä erinomainen palvelu. Jos etsittyä lelua ei löydy liikkeestä, henkilökunta tekee kaikkensa löytääkseen sen asiakkaalle. Juuri avatun verkkokaupan välityksellä lelukaupan tuotteet ovat nyt myös entistä suuremman asiakaskunnan saavutettavissa.

Perinteitä kunnioittaen katse kohti tulevaa


Leluliike Casagrande on ollut Tehdenin asiakas kesäkuusta 2018 lähtien. Suunnitelmat verkkokaupan avaamisesta olivat nostaneet esiin myös kysymyksen varastonhallinnan järjestämisestä ja tähän etsittiin ratkaisua. Koska ajatuksena oli, että liike ja verkkokauppa tulevat käyttämään samaa varastoa oli tärkeää, että myös tiedot myynneistä ja esim. tuotesaldot ovat samassa järjestelmässä.

“Tuttavan suositus, mahdollisuus kassajärjestelmän integroimiseen MyCashflow verkkokauppa-alustaan sekä googletuksen perusteella Tehdenin myynnistä löytynyt entuudestaan tuttu henkilö, käänsivät vaakakupin lopulta Tehdenin puolelle”, kertoo neljännen polven lelukauppias Sabrina Casagrande.

Yhdessä uuden opettelua

Usein kun asioita tehdään ensimmäistä kertaa ne menevät harvoin ihan täysin suunnitellulla tavalla. Uuteen järjestelmään siirtyminen ja verkkokaupan rakentaminen julkaisukuntoon onkin vaatinut opettelua molemmilta osapuolilta. Tietojen siirto aiemmin käytetystä varastonhallinta järjestelmästä ei sujunut täysin ilman manuaalista työtä ja uudenlaisen kassa- ja varastonhallintajärjestelmän toimintalogiikan opettelu on myös vaatinut oman aikansa.

Hiljalleen asiat ovat kuitenkin lutviutuneet paikalleen ja vaikka edelleen eletään muutosvaiheessa, Leluliike Casagranden verkkokauppa on nyt auki ja sitä kautta on vastaanotettu jo ensimmäiset tilauksetkin. Myös pilvipohjaisen kassajärjestelmän ketteryys ja joustavuus verrattuna perinteiseen kassaan on tullut käytön myötä selvästi esille ja liikkeessä onkin jo valmiiksi mietittynä suunnitelma jolla tämän vuoden joulukauppa saadaan hoidettua sekä asiakkaan että työntekijöiden kannalta mahdollisimman sujuvasti.

Vaikka tehtävää on matkan varrella riittänyt niin apu on myös aina ollut lähellä. Tehdenin asiakaspalvelu saakin Leluliike Casagrandelta erityskiitosta. “Asiakastuki on ollut erittäin hyvää, aina on saanut apua”, Sabrina Casagrande toteaa.

Miksi Tehden?
  • Suomalainen, paikallinen toimija
  • Kassajärjestelmän integraatio MyCashFlow verkkokauppa-alustaan
  • Hyvä asiakastuki

Suosittelija:

“Asiakastuki on ollut erittäin hyvää, aina on saanut apua”

Sabrina Casagrande

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tehden Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Leluliike Casagrande
Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Tehden kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Maksaminen
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kassajärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmä
Monikanavaisen kaupan järjejestelmät

Siirry yrityksen profiiliin Tehden kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tehden - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tehden - Muita referenssejä

Tehden - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia