Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laadunvarmistuksen avulla parempi asiakaskokemus

BloggausKaikki varmasti muistavat viime vuodelta Trafin uuden kuljettajatiedot-palvelun ongelmat jotka johtivat Trafin kaikkien palveluiden sulkemiseen useaksi päiväksi. Yksinkertainen kömmähdys palvelun suunnittelussa johti siihen, että palvelun avulla pystyi urkkimaan henkilöiden tietoja arvaamalla henkilötunnuksia. Näin pääsi käymään vaikka Trafi on panostanut testaukseen ja IT-projektien ketterään toteuttamiseen. Olen toiminut lähes 20 vuotta ohjelmistojen laadunvarmistuksen parissa ja tiedän kokemuksesta, että mitä aikaisemmin laadunvarmistus pääsee ohjelmistoprojektissa mukaan, sitä halvempaa ohjelmistovirheiden löytäminen on. Vaikka Trafin malli, jossa IT-projektin toteutus tehdään asiakkaan projektihallinnassa ja valvovan silmän alla, onkin mielestäni hyvä, ei sekään selkeästi täydellinen ole. Mikäli Trafin kömmähdys olisi havaittu jo järjestelmän testausvaiheessa, olisi Trafi säästynyt suurelta imago tappiolta.

Meillä AtoZilla on alusta asti laadunvarmistus kuulunut tärkeänä osana kaikkiin ohjelmistoprojekteihin. Joskus olen miettinyt tarvitseeko sisäiseen käyttöön tuleva työkalu ihan näin paljon testikierroksia, mutta ammattiylpeys ei anna periksi päästää vain puoliksi testattua softaa maailmalle. AtoZ testaustiimin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaille kaikki palvelut laadunvarmistuksen tehokkaaseen hoitamiseen koko ohjelmistoprojektin elinkaaren aikana. Minä ja muut kokeneet testauskonsulttimme pystymme tuomaan laatunäkökulmaa kaikkiin ohjelmistoprojektin vaiheisiin aina esiselvityksestä asiakastoimitukseen asti. Testausprojektien suunnittelu ja ohjaus sekä itse testauksen suoritus ja tulosten raportointi ovat arkipäivää kaikille meidän testausammattilaisillemme. Testausautomaatiota käytämme tilanteissa, joissa se on kustannustehokasta ja järkevää kuten esimerkiksi pitkän elinkaaren omaavien tuotteiden regressiotestauksessa.

Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisen kaivoslaitteita valmistavan asiakkaan, Sandvikin, kanssa. Kokeneen tiimin kanssa teemme erilaisia laadunvarmistuksen tehtäviä Sandvik AutoMine® tuotekehitysorganisaatiossa. Tehtäviin kuuluvat testauksen suunnittelu ja suoritus simulaattoreilla sekä oikeilla kaivoskoneilla. Yhdessä asiakkaan kanssa olemme kehittäneet myös ratkaisuja ohjausjärjestelmien testauksen automatisointiin. Tavoitteemme on auttaa asiakasta kaikin mahdollisin keinoin heidän tavoitteissaan kaivosjärjestelmien digitalisaatiossa.

Testaus ja laadunvarmistusasioilla voit olla suoraan yhteydessä:

Tommi Puonti 045-1306341 / tommi.puonti@atoz.fi

Tommi Kauppinen 045-8546652 / tommi.kauppinen@atoz.fi

Pinterest
AtoZ Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili AtoZ kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT
Laadunvarmistus

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Koulutus
Johtamistyö

Omat tagit

Robot Framework
Testiautomaatio

Siirry yrityksen profiiliin AtoZ kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

AtoZ - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

AtoZ - Muita referenssejä

AtoZ - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia