Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AtoZilta ammattitaitoa ja kokemusta laajaan IT-hankkeeseen

ReferenssiPorkka Finland Oy tuottaa ja myy kylmälaitteita useiden alojen, kuten hotelli- ja ravintola-alan, elintarvikealan sekä lääke- ja meriteollisuusalan kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

Porkan jäähdytysratkaisut ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita, ja mittava tuotevalikoima kattaa laitteita kylmä- ja pakastekaapeista linjastoihin ja jäähdytettäviin huoneisiin. Porkka toteuttaa tuotteidensa teknisen suunnittelun lisäksi asiakkaan halutessa myös niiden asennuksen ja projektinhoidon.

Yhteistyö käyntiin Codemen-verkoston avulla

Porkan ja AtoZin yhteistyö sai kipinänsä Codemen-verkoston kautta. Codemen on Suomen laajin ICT-alan verkosto, joka käsittää tällä hetkellä yli 500 ohjelmistoalan yritystä ja 4000 asiantuntijaa ympäri Suomen.

”Verkostomme kokoaa yhteen ohjelmistoalan yrityksiä ja asiantuntijoita sekä saattaa tietoteknistä osaamista tarvitsevat asiakkaat yhteen ammattiosaajien kanssa. Codemen toimii asiakkaan ja asiantuntijan välissä sopimuskumppanina ja varmistaa, että kaikki menee niin sanotusti by the book”, avaa Codemenin toimitusjohtaja Juha Karjalainen.

”AtoZ on kuulunut verkostoomme jo useamman vuoden ja onkin yksi pitkäaikaisimmista ja aktiivisimmista kumppaneistamme Codemenilla – olemme tehneet heidän kanssaan monella saralla yhteistyötä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella.

Kun Porkan hankkeeseen tuli tarve asiantuntevalle projektipäällikölle, AtoZilta löytyi kauttamme heille sopiva tekijä”, Karjalainen sanoo.

IT-hankkeen vetovastuun ehtona erityisosaaminen ja kokemus

Kesällä 2019 Porkalla alettiin valmistella suhteellisen laajaa IT-hanketta, jonka tarkoituksena on kehittää yritykselle kokonaan uusi, räätälöity ja suunnitteluautomaatiota hyödyntävä CAD-järjestelmä, jolla suunnitellaan Porkan yhden tehtaan valikoimaan kuuluvia, asiakasräätälöityjä tuotteita

Lisäksi hankkeessa otetaan käyttöön CAD-järjestelmään liitettävä tuotetiedonhallintajärjestelmä, joka tulee sisältämään Porkan kaiken tuotetiedon, eli se palvelee myös Porkan muita tuotealueita ja tehtaita. Hankkeelle tarvittiin ammattitaitoinen ja riittävän kokenut vetäjä, jollaista Porkalla ei tuolloin ollut nimittää tehtävään omasta takaa.

”Päätimme hyödyntää IT-projektissa asiantuntijaosaamista Porkan ulkopuolelta, joten laitoimme ilmoituksen Codemenin ohjelmistoyritysten verkostoon. Codemen esitteli meille hyvin nopealla aikataululla muutaman erittäin varteenotettavan kandidaatin, joista valitsimme tehtävään profiililtaan parhaiten sopivan”, kertoo Porkan tutkimuksesta ja tuotekehityksestä vastaava Markku Kukkonen. 

AtoZin asiantuntija toimii Porkan hankkeessa projektipäällikkönä, eli hän koordinoi hanketta Porkan edustajana ja valvoo siinä Porkan etua. IT-järjestelmien kehitys on Kukkosen mukaan edennyt sujuvasti ajoittaisista haasteista huolimatta. 

”Hanke on välillä vaatinut aika pitkää pinnaa projektipäälliköltämme, ja kesken kaiken myös koronapandemia tuli sotkemaan kuvioita. AtoZin asiantuntija on kuitenkin onnistunut pitämään hankkeen hienosti kasassa, ja olemmekin pysyneet hyvin projektisuunnitelmassa kiinni”, Kukkonen toteaa tyytyväisenä.

”Projektin on määrä valmistua vuoden loppuun mennessä. Tähän asti olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä AtoZin osaamiseen ja yhteistyöhön. Kaikki on mennyt alusta lähtien mallikkaasti, ja myös yhteydenpito on todella jouhevaa. Voimme siis ehdottomasti suositella AtoZia.”

AtoZin tarjoama palvelu Porkka Finlandille sisältää siis

  • Projektin johtamisen laajassa IT-järjestelmähankkeessa 
  • Asiakkaalle räätälöidyn CAD-järjestelmän kehittämisen valvonnan 
  • Tuotetiedonhallintajärjestelmän käyttöönottoprojektin vetämisen 

Jos projektisi kaipaa kokenutta IT-asiantuntijaa, ota yhteyttä #AtoZtyyppeihin 

Suosittelija:

Juha Karjalainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
AtoZ Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Codemen & Porkka
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili AtoZ kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
It-infrapalvelut

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin AtoZ kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

AtoZ - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

AtoZ - Muita referenssejä

AtoZ - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia