Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AtoZ tuo Mylabin tiimityöhön ohjelmisto-osaamista ja aitoa mielenkiintoa haasteiden ratkaisemiseen

ReferenssiMylab on vuonna 1987 perustettu terveydenhuollon laboratorioiden ja diagnostiikkayksiköiden asiantuntija ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Mylab kehittää reilun sadan työntekijänsä voimin terveydenhuollon tarpeisiin teknologiaratkaisuja, jotka suunnitellaan tehostamaan ja automatisoimaan turvallista potilaiden laboratoriotietojen kulkua sekä hyödyntämistä. 

 

”Tarjoamme asiakkaillemme kokonaispalvelua, jossa vastaamme teknologiajärjestelmän kehittämisestä sekä sen päivittäisestä toiminnasta. Palvelun avulla keskeiset laboratorion toiminnot pyörivät potilaanhoitoketjuissa luotettavasti ympäri vuorokauden”, kertoo Mylabin ratkaisujohtaja Mikko Sipilä. 

Laboratorioissa ja diagnostiikassa käytettävät tietojärjestelmät ovat hyvin monipuolisia ja sisältävät eri erikoisalojen käyttöliittymiä sekä komponentteja. Mylab kehittää integroitua tietojärjestelmää sekä päivittää pitkän elinkaaren tuotekokonaisuuden tuotteita säännöllisesti uuteen teknologiaan vastaamaan paremmin nykypäivän tarpeita.

Mylab hyödyntää pirkanmaalaista asiantuntijuutta

Mylab käyttää tietojärjestelmiensä kehityksessä omien työntekijöidensä lisäksi myös ulkoisia asiantuntijapalveluita, mitä kautta AtoZkin astui mukaan kuvioon. 

 

”Mylabin juuret ovat Pirkanmaalla, ja teemme tiivistä yhteistyötä täkäläisten softayritysten kanssa. AtoZ otti meihin yhteyttä ja tiedusteli, olisiko meillä tarvetta osaavalle ohjelmistokehittäjälle. Siitä yhteistyömme lähti sitten rakentumaan ja on jatkunut nyt puolisentoista vuotta”, Sipilä sanoo. 

Sipilä arvostaa yhteistyössä AtoZin monipuolista kokemusta ohjelmistokehityksessä, kiinnostusta Mylabin toimialaan sekä motivaatiota ongelmien ratkaisuun. 

”Työmme on jatkuvaa tietojärjestelmäkokonaisuuden kehittämistä, jossa parannellaan järjestelmän eri osa-alueita, kuten esimerkiksi ohjelmistojen integroitavuutta. Laboratorioteknologiamme ei ole niin sanotusti valtavirtaa, ja vaatii tietyntyyppistä suhtautumista työntekijältä liittyä osaksi sen kehitystä.  

Työssä onnistumisessa on toki edellytyksenä teknologinen ymmärrys sekä eri ohjelmointikielten tuntemus, mutta sitä edesauttaa myös avoin suhtautuminen useiden eri teknologioiden yhdistämiseen sekä aito kiinnostus alaamme kohtaan. Ja sitä AtoZ meille tarjoaa”, Sipilä kuvaa. 

Ketterä tiimityö selkeyttää tavoitteet

Mylabin toimintakulttuuriin kuuluu Sipilän mukaan olennaisena osana tiimityöskentely, joten myös AtoZilta värvätyt asiantuntijat työskentelevät tiettyihin järjestelmäkehityksen osa-alueisiin keskittyvissä tiimeissä. 

Tiimityötä tehdään ns. ketterän kehityksen menetelmin, eli työprosessi tapahtuu pätkittäin sprinteissä, joissa työntekijöille asetetaan tehtävät ja luodaan yhteiset tavoitteet. Tiimityöskentelyssä olennaista on prosessin punaisen langan tunnistaminen sekä aktiivinen vuorovaikutus, joiden avulla asetetut tavoitteet saavutetaan. 

”Yhteydenpito on mielestäni sujunut hyvin ja pystymme keskustelemaan asioista avoimesti. AtoZin ohjelmistokehittäjät vaikuttavat olevan hyvin kiinnostuneita työstään ja antavat tiimeissä kaikkensa yhteisen onnistumisen eteen.  

"Näen AtoZin sellaisena yrityksenä, jossa meno on asiantuntevaa muttei kuitenkaan turhan jäykkää. Asiakkaana olen myös huomannut, että saamme AtoZilta huomattavasti parempaa palvelua suuriin ohjelmistoyrityksiin verrattuna. AtoZin kanssa tuntuu, että meillä on painoarvoa ja meistä pidetään huolta. Että meidät koetaan oikeasti merkityksellisenä asiakkaana.” 

AtoZin tarjoama palvelu takaa Mylabille siis

  • ohjelmistokehittäjän asiantuntijaosaamisen terveydenhuoltoteknologiaan liittyvissä tietojärjestelmissä 
  • aidon kiinnostuksen ja motivaation asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseen 
  • tiiviin yhteydenpidon asiakkaan kanssa palvelun tason maksimoimiseksi 

 

Jos projektisi kaipaa kokenutta IT-asiantuntijaa, ota yhteyttä #AtoZtyyppeihin 

Suosittelija:

Mikko Sipilä

Pinterest
Referenssin infoboxi
AtoZ Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mylab Oy
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili AtoZ kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin AtoZ kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

AtoZ - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

AtoZ - Muita referenssejä

AtoZ - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia