Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuinka noepasti uuden nettisivuston hakukonenäkyvyys voi alkaa kasvaa?

BloggausYksi yleinen kysymys asiakkaillani on se, että kuinka nopeasti uusi nettisivusto alkaa näkymään Googlessa ja näkyykö uusi vastarekisteröity domain aluksi ollenkaan. Tähän on mahdotonta antaa yksiselitteistä vastausta. Riippuu tottakai toimialasta ja kuinka kilpailluista hakusanoista on kyse. Mutta riippuu paljon myös siitä, että kuinka paljon hakukonenäkyvyyteen ollaan valmiita panostamaan ja tehdäänkö asiat oikein. Tässä yksi case-esimerkki nettisivustosta, joka on avattu kesäkuun lopulla 2020. Tällä sivustolla asiat on tehty hakukoneoptimoinnin osalta alusta lähtien oikein, mutta domain on vasta rekisteröity, eikä kovin paljon backlinkkejä olla vielä ehditty rakentaa, joten sivustolla on edelleen todella alhainen domainin auktoriteetti.

Heinäkuun ajan sivuston hakuokonenäkyvyys oli vielä aika kehno, mutta yllä olevassa kuvassa on dataa hakukonenäkyvyyden kehittymisestä viimeisen kuukauden (elokuun) ajalta.

Sivusto alkoi näkyä Googlessa pian sivuston julkaisun jälkeen, mutta aluksi vain joillakin hakusanoilla eikä monellakaan sanalla etusivulle asti. Elokuun alussa sivusto rankkautui neljällä hakusanalla etusivulle, kuten ylläolevasta graafista näkyy. Sen jälkeen alkoi tapahtua! Nyt sivusto rankkautuu etusivulle jo 55 eri hakusanalla ja orgaanisen haun kautta tulee sivulle 100-200 kävijää päivässä, eli jo nykytahdilla monta tuhatta kävijää kuukaudessa. Tästä on hyvä rakentaa näkyvyyttä eteenpäin.

Verrokiksi toisen toimialan sivusto, joka on avattu huhtikuussa. Sivusto on ehtinyt olla noin kaksi kertaa kauemmin julkisena ja rankkautuu tällä hetkellä 47 eri hakusanalla ensimmäiselle sivulle ja saa vajaa tuhat kävijää kuukaudessa orgaanisen haun kautta. Tälläkin sivustolla asiat on tehty alusta lähtien oikein. Mutta tottakai kovasti kilpaillun toimialan kovasti kilpailluilla hakusanoilla voi olla mahdotonta päästä etusivulle uudella domainilla kovin nopeasti. Avainsanatutkimuksella voidaan kuitenkin etsiä hyviä mahdollisuuksia hakusanoista, joilla on helpompi rankkautua piankin uudellakin sivustolla.

Vastaus kysymykseen kuinka nopeasti uusi sivusto alkaa näkyä hakukoneissa on siis ”se riippuu”. Mutta jos asiat tehdään oikein, niin aika nopeastikin voidaan saada tosi hyviä tuloksia. Otahan yhteyttä, jos haluatte parantaa uuden tai vanhan sivustonne hakukonenäkyvyyttä!

Pinterest
eLuotsi Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili eLuotsi Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Hakukonenäkyvyys
hakukoneoptimointi

Siirry yrityksen profiiliin eLuotsi Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

eLuotsi Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

eLuotsi Finland - Muita referenssejä

eLuotsi Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia