Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Carccu® arvostaa eLuotsin business-näkemystä

ReferenssiCarccu® on suomalainen fleksopainotalo, laadukkaiden ekologisten paperipakkausten kotimainen edelläkävijä sekä Pohjoismaiden johtava kukkapapereiden valmistaja. Valikoimasta löytyvät muun muassa elintarvikepakkauksettake-away-pakkauksetbrändätyt paperikassit ja pakkauspaperit monenlaisiin tarpeisiin. Pohjoismaiden lisäksi Carccu pyrkii kasvattamaan myyntiään aktiivisesti myös muualle Eurooppaan. Carccu tavoittaa uusia asiakkaita esimerkiksi kansainvälisillä messuilla, mutta myös hakukonenäkyvyyden avulla, jonka kehittämiseen Carccu otti apuun eLuotsin Vesa Nippalan. Vesa on toiminut yhteistyön aikana myös projektipäällikkönä yrityksen nettisivustouudistuksen läpiviemisessä.

Hakukonenäkyvyyden kehittämisessä työt ovat vielä alkuvaiheessa, mutta jo tässä vaiheessa Carccu®:n toimitusjohtaja Lasse Borg arvostaa Vesan tekemisen tapaa ja business-näkemystä:

– Vesa ajattelee business-kokonaisuutta eikä pelkästään yksittäistä rahalla ostettua Google-markkinointia.  Hänen tekemisensä on systemaattista ja pitkäjänteistä. Kokonaisuus ja pitkäjänteisyys ovat todella tärkeitä asioita varsinkin kansainvälisessä kaupassa. Vesa myös sanoo suoraan, mitä hänen mielestään kannattaa tehdä ja mitä ei kannata tehdä. Hän ehdottaa proaktiivisesti asioita, joita meidän mahdollisesti kannattaisi kokeilla saadaksemme maksimaalisen hyödyn mahdollisimman kustannustehokkaalla panostuksella. Vesa ajattelee ihan oikeasti asiakasta. Tämä on yhteistyötä. Tänä päivänä nämä asiat ovat erityisen tärkeitä.

Lasse tietää, että SEO on erikoisosaamista vaativaa työtä.

– Hyvin monet sanovat, että osaavat hakukoneoptimointia. Monesti hakukonenäkyvyys mielletään hyvin abstraktiksi asiaksi. Se ei ole loppujen lopuksi niin monimutkaista, vaan kyse on siitä, mikä yrityksen sijoitus hakukoneessa tietyllä hakusanalla on. Pelkästään tämä ei riitä, vaan loppuasiakas on myös saatava klikkaamaan linkkiä ja astumaan sisään verkkosivuille . Tätä voi verrata siihen, että asiakas astuu sisään kivijalkaliikkeeseen. Vasta silloin alkaa kaupanteko.

eLuotsi on toiminut Carccu®:n yhteistyökumppanina myös mediatiedotteiden lähettämisessä. Sanafarmi on kirjoittanut tiedotteet, TellWell Translations on kääntänyt ne englanniksi, ja eLuotsi on hoitanut kotimaisen ja kansainvälisen tiedotteen välittämisen medioille. Mediatiedottaminen on tuottanut hyvien läpimenojen ansiosta lisää näkyvyyttä kustannustehokkaasti.

Suosittelija:

Vesa ajattelee business-kokonaisuutta eikä pelkästään yksittäistä rahalla ostettua Google-markkinointia. Hänen tekemisensä on systemaattista ja pitkäjänteistä. Kokonaisuus ja pitkäjänteisyys ovat todella tärkeitä asioita varsinkin kansainvälisessä kaupassa. Vesa myös sanoo suoraan, mitä hänen mielestään kannattaa tehdä ja mitä ei kannata tehdä. Hän ehdottaa proaktiivisesti asioita, joita meidän mahdollisesti kannattaisi kokeilla saadaksemme maksimaalisen hyödyn mahdollisimman kustannustehokkaalla panostuksella. Vesa ajattelee ihan oikeasti asiakasta. Tämä on yhteistyötä. Tänä päivänä nämä asiat ovat erityisen tärkeitä.

Lasse Borg

Pinterest
Referenssin infoboxi
eLuotsi Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Carccu®
Ajankohta: 2021 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Vesa Nippala

Lisätietoja

Yritysprofiili eLuotsi Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

hakukoneoptimointi
mediatiedottaminen

Siirry yrityksen profiiliin eLuotsi Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

eLuotsi Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

eLuotsi Finland - Muita referenssejä

eLuotsi Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia