Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

eLuotsi Finland Oy

eLuotsi on hakukoneoptimoinnin ja verkkoliiketoiminnan asiantuntijayritys. Palveluita mm: hakukoneoptimointi, sisällöntuotanto, WP-sivustojen toteutus, konsultointi, sivustoanalyysit.

eLuotsi Finland Oy - Yritysesittely

eLuotsi on yhden miehen, Vesa Nippalan, yritys. Vesa Nippala on kokenut verkkoliiketoiminnan ja hakukoneoptimoinnin asiantuntija. Vesa on entinen verkkokauppias ja entinen ProsperCart-verkkokauppaohjelmistotalon toimitusjohtaja. ProsperCart Oy:n liiketoiminnan Vesa myi vuonna 2016 ja nyt Vesa on vaihtanut ohjelmistoliiketoiminnasta palveluliiketoimintaan ja hän auttaa uuden yhtiönsä kautta verkkokauppoja kasvattamaan myyntiänsä.

Tekemisen ytimessä on hakukoneoptimointi, hakukonemainonta ja sisällöntuotanto, mutta hyvin sujuu myös mm:
- wordpress-sivustojen toteutus
- koulutukset ja konsultointi
- sisältömarkkinoinnin suunnittelu
- markkinointiautomaation rakentaminen
- some-markkinointisuunnitelmat
- verkkokauppojen mentorointi
Työntekijöitä 2
Y-tunnus 2828849-9
Perustettu 2017
Www www.eluotsi.fi
Puh 0456723499
E-mail vesa@eluotsi.fi
Toimipaikat Orivesi
Jäsenyydet
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Projektinhallinta
(0)
Viestintä
(0)

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut
(2)
Sisällönhallinta
(1)
Analytiikka
(0)
Käyttöliittymäsuunnittelu
(0)

Toimialakokemus

Kauppa
(4)
Asiantuntijapalvelut
(0)
IT
(0)

Teknologia

WordPress
(2)
Google
(1)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(5)
Toteutustyö
(4)
Tuki- ja ylläpitotyö
(2)
Koulutus
(0)

Omat tagit

hakukoneoptimointi
Hakukonemainonta
Hakukonenäkyvyys
Sisällöntuotanto
Sisältömarkkinointi

eLuotsi Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiGutly hyödyntää hakukoneoptimoinnin tueksi eLuotsin konsultointipalveluita

"eLuotsin Vesa Nippalan avulla hioimme sivustollamme hakukoneoptimointiin liittyvät tekniset asiat lopulliseen kuntoon. Vesa ohjeisti jatkolle suuntaviivat, joiden mukaan hoidamme itse sovittujen asioiden kuljettamista oikeaan suuntaan hakukonenäkyvyyden kehittämiseksi. Vesan avulla löysimme nopeasti ja helposti tärkeimmät kehityskohteet ja sparraamme säännöllisesti kehityskohteiden.."

-- Mika Aalto

Näytä referenssi

ReferenssiSuojaapuhelin.fi arvostaa hakukoneoptimointipalvelun läpinäkyvää laskutusta

"Vesa Nippalan kanssa asiointi on helppo ja suunnitelmallista. Tietää tarkasti mitä kannattaa tehdä, ja osaa priorisoida tehtävät järkevästi. Lisäksi arvostan paljon hyvin läpinäkyvää laskutusta, joka on tällä alalla harvinaista. Yhteydenpito on helppoa, ja vastaukset saa nopeasti. Suosittelen lämpimästi muille."

-- Joona Ranua

Näytä referenssi

ReferenssiLuurinetti.fi luottaa eLuotsin osaamiseen hakukoneoptimoinnissa ja sisällöntuotannossa

"eLuotsin Vesa aloitti tekemään meille hakukoneoptimointia puolisen vuotta sitten. Perusasiat piti olla jo aiemmin kunnossa, mutta Vesa löysi heti monia asioita, jotka olivat tekemättä. Puolessa vuodessa on tapahtunut suuria harppauksia Google-näkyvyydessä ja Vesan tekemä työ näkyy lisääntyneenä liikenteenä sivuille. eLuotsin uusi palvelu, hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto,.."

-- Kimi Koivumäki

Näytä referenssi

ReferenssieLuotsi on Otoplugin kumppani hakukoneoptimoinnissa

"Vesa Nippala on tehnyt meille hakukoneoptimointia kustannustehokkaasti ja todella hyvin tuloksin. Sivujen kävijämäärä on yli kaksinkertaistunut, joka on tukenut hyvin liiketoimintamme kasvattamista. Suosittelen lämpimästi eLuotsin palveluita."

-- Kerkko Penttilä

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

eLuotsi Finland - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Vesa Nippala on kokenut ja monipuolinen hakukoneoptimoinnin osaaja. Hallussa on sekä tekninen hakukoneoptimointi, sisältöjen kehittäminen, backlinkkien rakentaminen kuin myös paikallinen hakukoneoptimointi. Monipuolinen kokemus ja osaaminen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta

Me teemme sisällöntuotantoa jokseenkin eri lähtökohdista kuin moni muu. Emme tuota sisältöjä pelkästään sisällön tuottamisen ilosta - teksti itsessään ei ole itseisarvo. Tavoitteenamme on aina saada tuloksia: lisää kävijöitä sivuille, enemmän..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Teen kustannustehokkaasti perus-nettisivuja yrityksille WordPressillä. Itse olen sitä koulukuntaa, joka käyttää WP-sivuston pohjana aina jotain valmista teemaa, jonka muokkaan käyttötarkoitukseen sopivaksi. Luonnollisesti SEO-asiantuntijana huolehdin myös..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Kauppa

Teen hakukoneoptimoinnin lisäksi asiakkailleni myös tuloksellista Google Ads -hakusanamainontaa. Hakusanamainonta tarkoittaa sitä, että käyttäjän googlatessa jollain tietyllä hakusanalla, hänelle esitetään mainos hakutulossivulla. Mainostaja ei maksa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

eLuotsi Finland - Referenssit

eLuotsi Finland - Bloggaukset

eLuotsi Finland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

eLuotsi Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku