Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kemin raikkailla ja selkeillä verkkosivuilla tuodaan esille sujuvaa arkea

ReferenssiKemin kaupungin syksyllä 2018 uusitun brändin myötä tuli ajankohtaiseksi uusia myös kaupungin verkkosivut. Valun toimittamaan verkkopalvelu-uudistuksen kuuluivat konseptointi, visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus. 

Sivustollaan Kemin kaupunki haluaa korostaa sujuvaa arkea, käytännöllisyyttä ja kansalaisen palvelemista organisaatiolähtöisyyden sijaan. Sivustolla pyritään välittämään mielikuvaa aktiivisesta, vastuullisesti vihreästä ja kehittyvästä kaupungista. Sivustolla haluttiin välttää kuvapankkikuvia ja tuoda esille tuoreesti kaupunkia ja sen ihmisiä. Paikallisen valokuvaajan Nina Suden sivustoa varten ottamat valokuvat tuovatkin raikkaasti ja lämpimästi esille kaupunkilaisia ja kaupungin työntekijöitä. 

Selkeä rakenne auttaa sekä päivittäjiä että käyttäjiä

Aiemmalla sivustolla oli hyvin paljon päivittäjiä ja yhtenäiset linjaukset puuttuivat. Osittain siitä johtuen sivusto oli sekava. Uudistuksen myötä sivuston päivittäjien määrä putosi kymmenesosaan aiemmasta. Näin sisältö saadaan jatkossakin pysymään yhtenäisenä. Päivittämistä helpottaa se, että sivustolla on selkeä rakenne ja kaikella on oma paikkansa. 

Rakenteellinen selkeys auttaa päivittäjien lisäksi myös sivuston käyttäjiä. Navigointi raikkailla sivuilla on helppoa. Kattava sivustokokonaisuus sisältää palveluita esittelevien sisältösivujen ja ajankohtaissisältöjen lisäksi tapahtumakalenterin, yhteystietohakemiston sekä kriisiviestintätoiminnot. Kuulutukset tuodaan Dynasty-järjestelmästä ja Meri-Lapin uutiset ViidakkoMonitor-palvelusta RSS-syötteenä. Myös Kemin Energian ja Veden häiriötiedotteet tulevat syötteenä. 

Valu Search kannattava panostus

Toimiva haku on tärkeä sivuston käyttökokemusta parantava tekijä. Kemin sivustolla tiedon löydettävyyteen on panostettu Valu Search -hakupalvelun avulla. Se on asiakkaan mielestä osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi ja muutoinkin uudistuksen lopputulos vastaa odotuksia.

Sivujen julkaisu osui koronan aiheuttamaan poikkeustilaan. Uusista sivuista oli heti hyötyä, koska korona-infosivu saatiin näyttävästi ja selkeästi esille. Sivustosta ovat valmistumassa myös englannin-, ruotsin- ja kiinankieliset versiot.

Tutustu Kemin verkkosivuihin

Suosittelija:

“Erityisen myönteisesti yllättivät Valun visuaaliset suunnittelijat. Upein oivallus olivat aaltomaiset yläkuvat, joiden muotokieli lähtee Kemin kaupungin silhuettilogosta. Nopeasti ottivat kiinni siitä, mitä kaipasimme ja halusimme. Valu Search kannatti ostaa. Kategorioiva tehohaku toimii hienosti. Toimiva haku on todella tärkeä.”

Teija Laurinolli, viestintäsuunnittelija, Kemin kaupunki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valu Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kemin kaupunki
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Mattila, juha.mattila@valu.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Valu Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

WordPress
digitaalinen viestintä
verkkosivu
responsiivisuus
CMS
verkkopalvelut
ennakoiva haku
hakukone
Verkkopalvelu-uudistus
saavutettavuus

Siirry yrityksen profiiliin Valu Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valu Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valu Digital - Muita referenssejä

Valu Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia