Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kansainvälinen yritys tarvitsi palkkaohjelmiston Suomeen

ReferenssiNespresso Professional, viralliselta nimeltään Premium Coffee Oy, on ainoa Nespresso-kahvin ja -kahvilaitteiden jälleenmyyjä B2B-markkinoilla Suomessa. Yritys jälleenmyy tuotteita toimisto- sekä hotelli-, ravintola- ja kahvilasektoreilla.

Nespresso Professional on ottanut Visma.net ERP -pilviohjelmiston käyttöön Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa vuoden 2017 loppupuoliskon aikana. Vaikka Visma.net ERP on kehitetty kansainvälisesti toimiville yrityksille, on eri maissa voimassa hyvin poikkeavat palkkalainsäädännöt, jonka vuoksi maissa tarvitaan erilliset palkkaohjelmistot.

“Otimme Visma Payroll -ohjelmiston käyttöön Suomessa tammikuussa 2018”, kertoo Sanna Löytönen, Finance Manager, Nespresso Professional Finlandista. “Olisimme voineet ottaa uuden ohjelmiston käyttöön jo aiemmin syksyllä yhtä aikaa Visma.net ERP -ohjelmiston kanssa, mutta halusimme hoitaa vuoden lopun raportoinnit tuolloin käytössä olleella palkkaohjelmalla.”

Nespresso Professional käytti aiemmin Visma Econet -palkkaohjelmaa, jonka tuki päättyy vuoden 2018 lopussa. Löytönen kertoo, että vanhassa ohjelmassa perustoiminnot toimivat hyvin. “Vaikka olimme tyytyväisiä Econet-palkkaohjelmaan, niin kyllä Visma Payrollissa on huomattavasti enemmän ominaisuuksia ja parannuksia. Olin jo niin tottunut vanhan ohjelman toimintatapoihin, etten osannut edes kaivata kaikkia näitä uusia ominaisuuksia. Takana on nyt kolme palkka-ajoa ja mitä enemmän olen uutta ohjelmistoa käyttänyt, niin sitä enemmän olen nähnyt sen hyviä puolia ja ominaisuuksia.”

Löytönen hoitaa kahden eri yhtiön työntekijöiden palkat Visma Payroll -ohjelmistolla. Työntekijöitä yhtiöissä on yhteensä 13 ja palkat maksetaan kerran kuukaudessa. Vaikka Löytönen ei käytä Payroll-ohjelmistoa päivittäin, pitää hän ohjelmiston käyttöä loogisena; “Siirtyminen Econetistä Payrollin käyttöön on ollut mutkatonta. Payroll on huomattavasti helppokäyttöisempi ja ketterämpi. Esimerkiksi kun lähden luomaan uutta palkkajaksoa, ohjelmisto ohjaa itse itseään eteenpäin. Myös kustannuspaikkaseuranta toimii uudessa ohjelmistossa paremmin. Ennen jouduin tekemään huomattavasti enemmän manuaalista työtä Excelissä, mutta nyt ohjelmisto laskee mm. sivukulut automaattisesti. Käytämme myös sähköistä viranomaisraportointia, mikä toimii Payrollissa erinomaisesti.”

Kun Visma Payroll otettiin käyttöön tammikuussa, oli Visman asiantuntija kouluttamassa Löytöstä muutaman päivän ajan ohjelmiston käytöstä. “Kun ensimmäisen kerran tammikuussa tein palkka-ajoja itse, niin minulla oli heti hyvä ja luottavainen fiilis ohjelmiston käytöstä. Mielestäni palkanlaskenta oli helppoa viedä alusta loppuun, eikä itselleni tullut sellaista oloa, etten olisi tiennyt mistä jokin asia tehdään”, kertoo Löytönen.

Palkanlaskentaan käytetty työaika on pienentynyt 50%

“Payrollin myötä palkanlaskentaan käyttämäni aika on pienentynyt ja työ tehostunut. Emme ennen seuranneet erilaisia lomia palkkaohjelmassa, mutta nyt mm. sairaslomatkin kirjataan ohjelmistoon heti ylös, joten taustamateriaalit ovat heti käytettävissä. Siinä missä ennen käytin kahden yhtiön palkanlaskentaan lähes koko päivän työaikaa, on palkanlaskentaan käytettävä työaika puolittunut uudessa järjestelmässä”, kertoo Löytönen. “Lisäksi kun käytössä on pilvipalvelu, onnistuu työn tekeminen missä tahansa helposti. Etätyöskentely Payrollilla on mielekästä muun muassa sen vuoksi, että saan ohjelmistosta ulos pdf-raportteja. Meillä käytäntönä on tällä hetkellä lähettää palkkalaskelmat työntekijöille pdf-muodossa, mutta suunnitelmissa on ottaa käyttöön myös Payrollin Payslip-ominaisuus.

Suosittelisitko Payrollia?

"Kyllä, ehdottomasti." 

Tutustu Visma Payroll -palkkaohjelmaan.>>

Suosittelija:

Sanna Löytönen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visma Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Nespresso Professional Finland
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sanna Löytönen

Lisätietoja

Yritysprofiili Visma Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Visma Payroll
Vismanet ERP
palkkajärjestelmä
palkanlaskentajärjestelmä
palkanlaskentaohjelma
palkanlaskentaohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Visma Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Software - Muita referenssejä

Visma Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia