logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kannettavat päätteet vs. älypuhelimet varastonhallinnassa

Bloggaus

Kannettavat päätteet ovat nimensä mukaisesti työntekijöiden mukana kulkevia langattomia käsikäyttöisiä päätteitä. Kannettavat päätteet toimivat varastoalueella langattomassa verkossa, osana yrityksen varastonhallintaa, siirtäen päätteillä kerätyn tiedon osaksi varastonhallinnan pääjärjestelmää.

Langattomat kannettavat päätteet eivät ole kuitenkaan ainoa keino tuoda varastonhallintajärjestelmää osaksi lattiatason toimintaa. Moderni varastonhallintajärjestelmä taipuu käytettäväksi myös meille tutummalla älypuhelimella.KANNETTAVAT PÄÄTTEET TUOVAT KESTÄVYYTTÄ VARASTONHALLINTAAN

Kannettava pääte on useimmiten vesitiivis ja iskunkestävä ratkaisu varastonhallintaan, joka ei säikähdä vaihtelevampiakaan varasto-olosuhteita. Yrityksille, joilla on tarvetta ja varaa sijoittaa kokonaisvaltaisempaan varastonhallinnan uudistamiseen suurissa varastoissa kannettaviin päätteisiin sijoittaminen yleensä kannattava päätös niiden tuoman tehokkuuden ja pitkäikäisyyden vuoksi.

Varastonhallinta ja sen tehostaminen eivät kuitenkaan ole ajankohtaista vain suurille varastoille. Sen vuoksi on tärkeää tietää, että modernissa varastonhallintajärjestelmissä voidaan toteuttaa myös edullisimmilla päätevaihtoehdoilla, älypuhelimilla.

ÄLYPUHELIMET TARJOAVAT EDULLISEMMAN VAIHTOEHDON PERINTEISILLE PÄÄTTEILLE

Mobiilit älypuhelimet tarjoavat kuitenkin helppokäyttöisen ja edullisemman alustan varastonhallintajärjestelmän lattiatason toiminnallisuuksien hyödyntämiseen, sillä älypuhelimien hankintakustannukset ovat usein vain murto-osa perinteisistä kannettavista päätteistä.

Älypuhelimen kyky liittyä mobiiliverkkoon ja lukea viivakoodeja laitteen oman kameran avulla mahdollistavaa sen toimimisen pitkälti samalla tavalla kuin kannettavat päätteet. Eroja mm. siinä, että viivakoodin luku älypuhelimella saattaa olla jonkin verran hitaampaa. Älypuhelimissa on yleensä vain kosketusnäyttö jonka kosketusnäppäimistö ei ole paras mahdollinen jos joutuu syöttämään tietoja paljon. Modernissa kannettavissa päätteissä on sekä kosketusnäyttö että näppäimistö. Myös akunkestoon kannattaa kiinnittää huomiota, yleensä kannettavien päätteiden akunkesto on mitoitettu niin, että ne kestävät koko päivän käytön. Toisaalta uusimmissa älypuhelimissa on pikalatausominaisuus, joka voi osaltaan kompensoida akunkestoa. Latauksen helppouteen kannattaa myös kiinnittää huomiota. Kannettaviin päätteisiin saa aina lataustelineen mutta vain harvoihin älypuhelinmalleihin on saatavilla langaton lataus tai latausteline. Luonnollisesti älypuhelimissa päästään harvoin samanlaiseen kestävyyteen, kuin juuri varasto-olosuhteisiin suunnitelluilla kannettavilla päätteillä. Silti älypuhelimistakin löytyy yhä useammin kustannustehokkaita vaihtoehtoja, jotka kestävät jonkin verran pudotuksia ja altistumista vedelle/kosteudelle.

Lue koko artikkeli blogistamme.

Pinterest
JotBar Solutions Oy

Lisätietoja

JotBar Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Omat tagit

varastonhallinta
kannettavat päätteet
älypuhelimet varastonhallinnassa

Siirry yrityksen profiiliin Siirry JotBar Solutions Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

JotBar Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

JotBar Solutions - Muita referenssejä

JotBar Solutions - Muita bloggauksia

Siirry JotBar Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä
Vauhdikas video: S-Pankin pääekonomisti lukee talouden nuotit Marcus Grönholmin ralliauton kyydissä
Koneoppiminen voi auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia