Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Automatisoi koko tilaus-toimitusketju ja optimoit tuotevirrat

BloggausFlowvyn laajennuksella automatisoit koko tilaus-toimitusketjun ja optimoit tuotevirran
Moni yritys on voinut tähän saakka vain haaveilla ostamisen ja myynnin prosessien automatisoinnista ja täydellisyyttä hipovasta tuotevirran kokonaishallinnasta. Nyt SKJ Systems on kehittänyt yhteistyökumppaneidensa kanssa palvelun, joka vastaa suoraan tähän tarpeeseen.

Uuden palvelukokonaisuuden myynnistä vastaava Petri Lindholm kertoo, että kyseessä on ainoa laatuaan pk-yrityksille tarjolla oleva ratkaisu, jolla voidaan hallita ja automatisoida kaikkia tavaran tilaamisen, varastoimisen, toimittamisen ja hallinnan prosesseja alusta loppuun saakka – samalla tavalla kuin suuryrityksissä tehdään.

– Ratkaisulla pystyy pyörittämään sujuvasti myynnin, tilausten ja toimitusten sekä varastoinnin hallinnan kokonaisketjua 5–300 miljoonaa euroa vuositasolla vaihtavissa yrityksissä, Lindholm toteaa.

Aikaisemmin suuryrityksille vastaavia järjestelmiä kotimaassa ja maailmalla toimittanut Lindholm sanoo, että kokonaisratkaisut ovat olleet liian kalliita suurimmalle osalle suomalaisista yrityksistä. Palvelulle on kuitenkin kova tarve erityisesti keskisuurissa kaupan alan yrityksissä.

– Oivallus tämänkaltaisen kokonaispalvelun tarpeellisuudesta kirkastui suoraan yhteisten asiakasprojektiemme ja niissä syntyneiden onnistumisien sekä kehitystoiveiden kautta. Ymmärsimme, että meillä on tuotteistamista vaille valmiina kaikki tarvittava osaaminen ja teknologia.

– Tarjoamme nyt pienemmille yrityksille yhdeltä luukulta kansainvälisen tason järjestelmäkyvykkyyden täyttävän kokonaispalvelun, jossa ohjelmien eri osien välinen yhteistyö ja roolit on valmiiksi mietitty sekä toimiviksi testattu.
Ratkaisu soveltuu kaupan- ja tukkukaupan alan yrityksille, joissa tuote pysyy valikoimassa jonkin aikaa ja käsiteltävät tuotemassat ovat suuria. Näitä ovat esimerkiksi rautakaupat, päivittäistavarakaupat, halpahallit ja mitkä tahansa muut kaupan ja tukkukaupan alan yritykset, jotka kokevat haasteita suurten nimikemäärien ja isojen toimittajamäärien kanssa.

Kohderyhmän yrityksillä on tuotteiden myyntiin, tilaamiseen, varastointiin ja toimittamiseen liittyvässä ketjussa yhä todella paljon vaiheita, joissa tietoa joudutaan siirtämään manuaalisesti järjestelmästä toiseen.

Lue aiheesta lisää sivuiltamme!

Pinterest
SKJ Systems Ltd logo

Lisätietoja

Yritysprofiili SKJ Systems kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin SKJ Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SKJ Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

SKJ Systems - Muita referenssejä

SKJ Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia