Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Intohimona datan ja analytiikan hyödyntäminen fiksusti osana liiketoimintaa

BloggausTommi Vilkamon, eCraftin Head of AI/ML, suuri intohimo on ollut aina päästä ratkomaan oikeita liiketoiminnan haasteita datan avulla. Sisäinen palo päästä tekemään merkityksellisiä asioita datan ja koneoppimisen maailmassa sekä suuri halu tuoda tekoälyratkaisut osaksi liiketoimintaratkaisujen valtavirtaa toivat Tommi Vilkamon eCraftille töihin vuonna 2016. Tästä alkaen Tommi on ollut vetovastuussa eCraftin oman AI/ML-tiimin kokoamisessa ja kasvattamisessa. Tommi on ollut myös mukana ratkaisemassa monien Suomen menestyneimpien yrityksien oikeita liiketoimintahaasteita datan, tekoälyn ja koneoppimisen avulla. Tutustu Tommin mielenkiintoiseen uratarinaan.

Mahdollisuus päästä vaikuttamaan datan avulla siihen, miten eri toimialat tulevaisuudessa toimivat

Tommin ura Helsingin Teknillisen Yliopiston tuotantotalouden opintojen jälkeen on ollut datan, AI:n ja koneoppimisen parissa monipuolinen. ”Ensimmäiset 13 vuotta toimin monenlaisissa rooleissa isoissa kansainvälisissä yrityksissä, joissa yhteistä oli aina kuitenkin datan ja analytiikan hyödyntäminen fiksusti osana liiketoimintaa”, summaa Tommi uransa alkuvaihetta.

Tommia kiehtoo mahdollisuus päästä vaikuttamaan datan avulla siihen, miten eri toimialat tulevaisuudessa toimivat. ”Olen aina pyrkinyt pääsemään mukaan startup-henkiseen ympäristöön firman sisällä. On antoisaa olla osa hankkeita, joissa luodaan ja kehitetään jotain uutta ja merkityksellistä.”

Tommilla on aina ollut sisäinen kipinä ratkaista merkityksellisiä liiketoimintahaasteita datan avulla. Vimma koneoppimiseen syntyi hiukan myöhemmin käytännön ratkaisuiden kautta. “Muistan tapahtuman vuodelta 2012, kun huomasin, että tiimiläiseni kehittämä äärimmäisen yksinkertainen käyttäjätestausdataan perustuva koneoppimismalli ennusti tuotteiden laatua (esim. huoltopalautuksia) paremmin kuin mikään firman virallinen laatumittari”, muistelee Tommi aikaa, jolloin kiinnostus koneoppimiseen kasvoi hyvien käytännön esimerkkien kautta.

Pääset lukemaan mielenkiintoisen uratarinan kokonaisuudessaan sivuiltamme.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia