Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hyödynnä tekstiviestiä asiakaskokemuksen parantamiseen

Bloggaus

Digitaalisia kanavia ja tekstiviestejä hyödynnetään useimmiten liidien sekä uusien asiakkaiden hankintaan. Viime aikoina yritysten strategiat ovat kuitenkin alkaneet painottamaan olemassa olevien asiakassuhteiden syventämistä ja asiakaskokemuksen parantamista. Yrityksissä tiedostetaan olemassa olevien asiakkaiden merkitys ja halutaan panostaa heihin myös sisällön ja markkinoinnin keinoin, mutta mitä konkreettisia toimenpiteitä voi tehdä? Ja miten tekstiviestiä voi hyödyntää asiakkaiden tyytyväisyyden nostamiseen?

Ihmiset käyttävät puhelimiaan enemmän kuin koskaan. Puhelimet ovat jatkuvasti käden ulottuvilla ja niitä vilkuillaan säännöllisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että yritykset voivat tavoittaa asiakkaat siellä, missä he viettävät eniten aikaansa eli puhelimessa. Tekstiviesti on kanavista varmin ja nopein tapa olla yhteydessä asiakkaisiin ja sidosryhmiin. Se täydentää muita digitaalisia kanavia ja tuo tehokkuutta viestintään. 

Tekstiviestin yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä monipuolisen ja kustannustehokkaan kanavan sekä pienille että suurille yrityksille. Pääset lähettämään tekstiviestejä heti, kun sinulla on asiakkaiden puhelinnumerot tallessa ja lupa lähestyä heitä tekstiviestillä. Vaikka tekstiviesti on yksinkertainen tapa viestiä, tulisi siihen suhtautua kuten muihinkin markkinointikanaviin ja luoda harkittu ja suunnitelmallinen strategia. Silloin se tukee tavoitteita parhaiten ja saat konkreettisia tuloksia. 

Lue tästä vinkkimme asiakkaiden tyytyväisyyden nostamiseen tekstiviestin avulla.

Pinterest
Quriiri logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Quriiri kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Asiakastyytyväisyys
asiakaskokemus
ryhmätekstiviestit
tekstiviestimarkkinointi
tekstiviestipalvelu
SMS Gateway

Siirry yrityksen profiiliin Quriiri kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Quriiri - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Quriiri - Muita referenssejä

Quriiri - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia