Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HimosJämsä matkailusivustolle uudistunut ilme

ReferenssiVastasimme jo aikaisemmin teknisesti toteuttamme HimosJämsä sivuston ulkoasun uudistuksesta. Ulkoasusta tuli uudistuksen jälkeen yhtenevä Jämsän kaupungin sivuston ulkoasun kanssa ja uudistus toteuttettiin WCAG 2.1 saavutettavuusvaatimusten mukaisesti. 

Tästä sivustolle

Sivusto toteutetiin WordPress-julkaisujärjestelmällä. Päämääränä oli visuaalisesti houkutteleva ja helppokäyttöinen ratkaisu.

HimosJämsä sivusto luo alueesta houkuttelevaa mielikuvaa 

Alueen palveluita ja matkailuelämyksiä kuvaava sivusto vahvistaa alueen tunnettuutta kohderyhmien keskuudessa. Sivusto luo alueesta houkutteleva mielikuva sekä saada asiakas löytämään alueen tarjoamat matkailupalvelut.

HimosJämsä sivusto tarjoaa kanavan, josta pääsee tutustumaan Jämsän palvelutarjontaan kerralla. Sivustolta löytyy myös majoitusvaihtoehdot ja suorat linkit yritysten omille sivuille, josta varauksen voi tehdä. Laajan valikoiman esittely inspiroi matkailijaa ja auttaa suunnittelemaan matkaa Jämsään.

Matkailuvinkit ja tietoa usealla kielellä

Sivustolla tarjotaan matkailuvinkkejä ja yleistä matkailuneuvonnallista tietoa seudusta. Alueen matkailualan yritykset vastaavat omien tuotetietojensa syöttämisestä, päivittämisestä ja ylläpidosta. Sivusto palvelee myös kansainvälisiä asiakkaita ja se on käytettävissä neljällä eri kielellä.

Saavutettavuus WCAG 2.1 kriteereitä noudattaen 

Sivustolle toteutettiin uudistuksen yhteydessä saavutettavuusaudiointi jonka pohjalta sivusto toteutettiin saavutettavaksi. Sivusto noudattaa WCAG 2.1 saavutettavuusvaatimuksia. Toteutuksessa huomioimme värien kontrastit, kuvien vaihtoehtoiset tekstit, nimikoimme syötekentät sekä huolehdimme siitä, että linkit ja toiminnot ovat ennustettavissa linkkitekstissä.

Sujuvaa ylläpitoa ja tietoturva-asioista huolehtimista yhden luukun periaatteella 

Toteutus sisältää palvelimen sekä WordPressin ylläpidon, jotka kattaa järjestelmän toimintakykyisenä pitämisen, tietoturvapäivitykset sekä virhetilanteiden selvityksen ja korjaamisen. Huolehdimme varmuuskopioinnista sekä siitä, että palvelin on aina toimintakunnossa jotta sivusto pysyy toiminnassa vakaasti ja varmasti. Lisäksi autamme vastaamaan nykyisiin GDPR-vaatimuksiin jotta sivu noudattaa lainmukaisia evästekäytäntöjä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Trimedia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Himos-Jämsä
Ajankohta: 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Arto Saksola

Lisätietoja

Yritysprofiili Trimedia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Auditointi
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Julkishallinto

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Trimedia

Siirry yrityksen profiiliin Trimedia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Trimedia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Trimedia - Muita referenssejä

Trimedia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia