Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hemtex:n verkkokauppa lanseerattiin Suomessa

ReferenssiPohjoismaiden johtava kotitekstiiliketju Hemtex lanseerasi Suomen verkkokauppansa Viskanin verkkokauppa-alustalla.Vuodesta 2008, lanseerattuaan verkkokaupan Ruotsissa, Hemtex on kasvattanut verkkokauppatilausten määrää ja parantanut eri kanavien yhdistämistä.

Martin Richardsson, E-commerce Manager, Hemtex
“Verkkokauppa on tärkeässä roolissa monikanavastrategiassamme, jossa tarjoamme kuluttajille parhaan mahdollisen ostokokemuksen, tavalla joka sopii heille parhaiten. Myymälöitä Suomessa Hemtexillä on ollut vuodesta 2001, joten on luonnollista tarjota tuotteitamme suomalaisille nyt myös verkossa. Odotusarvomme Suomen markkinoita kohtaan ovat korkeat. Tavaramerkkimme on suhteellisen tunnettu Suomessa mutta meillä ei ole yhtä laaja myymäläverkosto kuin Ruotsissa, tämä tarkoittaa että verkkokauppamme tarjoaa monelle suomalaiselle ensimmäisen mahdollisuuden ostaa Hemtexin tuotteita. Uuden kanavan kautta tullaan myös tarjoamaan tiettyjä tuotteita jotka eivät ole saatavilla Suomen myymälöissämme."

"Kehityskohteina ovat mobiilisivusto ja nouda myymälästä -palvelu, vielä tämän vuoden aikana. Koska Suomi on kaksikielinen maa niin suunnittelemme myös ruotsinkielistä sivustoa."

Stefan Saxberg, Toimitusjohtaja, Viskan Oy Ab
“Erittäin mukavaa että Ruotsin verkkokauppa-asiakkaamme näkee potentiaalin Suomen verkkokauppamarkkinoilla. Uskon että Hemtexin uuden verkkokaupan julkaisuajankohta on hyvä, koska Suomen verkkokauppamarkkinat on kypsempi kuin koskaan aikaisemmin. Tämä on hyvä esimerkki miten tärkeätä vähittäismyyntiasiakkaille on valita laaja verkkokaupparatkaisu kuten Viskanin, joka tukee sataprosenttisesti myymälöiden ja verkkokaupan yhdistämistä paikallisesti ja kansainvälisesti ilman rajoituksia.”

Hemtex yrityksenä:
Hemtex perustettiin vuonna 1973 ja vuosien varrella yritys on kehittynyt Pohjoismaiden johtavaksi kodintekstiiliketjuksi. Tällä matkalla intohimo kodintekstiileihin on varmasti ollut toimintamme suurin innoittaja. Nyt Hemtexillä on Pohjoismaissa yli 160 myymälää. Hemtex on 6.1.2010 saakka ollut pörssinoteerattuna NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap listalla. Pääomistaja on ICA Gruppen, joka omistaa 68,5 prosenttia osakepääomasta.

Viskan yrityksenä:
Viskan on yksi johtavista verkkokauppatoimittajista Pohjoismaissa. Toimimme kokonaisratkaisutoimittajna asiakkaillemme verkkokauppaprojekteissa niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla, ilman rajoituksia. Asiakkaitamme ovat mm. Keskisen Kello, Hemtex, MQ, Brandos, Lundhags ja 8848 Altitude. Viskanilla on tänään 40 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Ukrainassa ja määrä kasvaa jatkuvasti


Suosittelija:

Verkkokauppa on tärkeässä roolissa monikanavastrategiassamme, jossa tarjoamme kuluttajille parhaan mahdollisen ostokokemuksen, tavalla joka sopii heille parhaiten. Myymälöitä Suomessa Hemtexillä on ollut vuodesta 2001, joten on luonnollista tarjota tuotteitamme suomalaisille nyt myös verkossa. Odotusarvomme Suomen markkinoita kohtaan ovat korkeat. Tavaramerkkimme on suhteellisen tunnettu Suomessa mutta meillä ei ole yhtä laaja myymäläverkosto kuin Ruotsissa, tämä tarkoittaa että verkkokauppamme tarjoaa monelle suomalaiselle ensimmäisen mahdollisuuden ostaa Hemtexin tuotteita. Uuden kanavan kautta tullaan myös tarjoamaan tiettyjä tuotteita jotka eivät ole saatavilla Suomen myymälöissämme."

Martin Richardsson, E-commerce Manager, Hemtex

Pinterest
Referenssin infoboxi
Viskan Oy Ab logo

Tiedot

Tilaaja: Hemtex
Ajankohta: 2014
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jussi Moilanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Viskan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

IT
Asiantuntijapalvelut
Kauppa

Teknologia

Microsoft
Mac OS
Windows
iOS
Android
Windows Phone
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

verkkokauppa
E-commerce
Verkkokauppaohjelmisto
viskan
webshop
ecommerce
Viskan ETM
Hemtex

Siirry yrityksen profiiliin Viskan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Viskan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Viskan - Muita referenssejä

Viskan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia