Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visma ostaa Viskan Systemin

BloggausJohtava ohjelmistokonserni Visma on ostanut Viskan System AB:n 6. huhtikuuta 2021 tehdyllä kaupalla.

Yli 20 vuoden ajan Viskan on toimittanut ensiluokkaisia ​​verkkokaupparatkaisuja keskisuurille ja suurille yrityksille, keskittyen vähittäiskaupan sektoriin.

Nykyään Viskanin tuotevalikoima koostuu kolmesta pääalueesta:

  • Täysin uudistettu headless verkkokauppa-alusta, toimitettuna SaaS-mallilla (software-as-a-service).
  • Edistynyt subscription-ohjelmisto, suunniteltu nykyaikaisille tuote- ja palveluyrityksille jotka haluavat kasvattaa toistuvia tulovirtoja.
  • Omnichannel-ohjelmisto, joka auttaa vähittäisyrityksiä digitalisoimaan fyysiset toimipisteensä ja palvella vaativia asiakkaita heidän sijainnistaan riippumatta.

Tuotevalikoima tarjoaa myös design-palveluita, sekä Online Growth Teamin, joka auttaa analysoimaan ja optimoimaan verkkokaupan myyntiä eri kanavien kautta.

Suuret synergiat

Visma tarjoaa järjestelmäratkaisuja ensisijaisesti toiminnanohjaukseen. Synergiaetuja muodostuu siitä, kuinka yhdessä Viskanin kanssa voidaan tarjota suurille vähittäisyrityksille ja verkkokaupoille älykäs ja kattava ratkaisu digitalisoituun myyntiin.

- Viskan on toistaiseksi etsinyt vahvaa kumppania, joka voi auttaa tuotteitamme saavuttamaan ainsaitsemansa markkinaosuuden, kertoo Viskan System AB:n toimitusjohtaja Kristian Iveling ja lisää: Vismasta olemme löytäneet täydellisesti sopivan kumppanin, nostamaan Viskania vielä korkeammalle.

E-business as usual

Viskanin asiakkaille ja yhteistyökumppaneille toiminta jatkuu entisellään, ”e-business as usual”. Henkilöstössä tai asiakastarjonnassa ei tehdä muutoksia. Hallituksen tasolla ainoa muutos on, että hallitukseen tulevat Vismalta puheenjohtajaksi Janne Poikulainen ja jäseneksi Niclas Nässlander.

- Me olemme pitäneet Viskania silmällä, heidän ollessa digitaalisen kehityksen eturintamassa ja heillä on korkea innovointiaste, mikä on linjassa Visman arvojen kanssa; olla johtava liiketoimintakriittisten ohjelmistoratkaisujen toimittaja, sanoo Visma Software AB:n toimitusjohtaja Carola Lissel.

Visma Software

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluita yksinkertaistamaan, digitalisoimaan ja suoraviivaistamaan liiketoimintaprosesseja yksityis- ja julkissetoreilla. Konserni toimii Pohjoismaissa, Benelux-alueella, sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Yli 11 000 työntekijällään, 1 000 000 asiakassopimuksellaan ja 1526 MEUR liikevaihdollaan 2019, konserni on yksi johtavista ohjelmistoyrityksistä Euroopassa.

Lisää tietoa aiheesta

Jos haluat tietää aiheesta lisää, ota yhteyttä:

Carola Lissel, CEO @ Visma Software, carola.lissel@visma.com

Kristian Iveling, CEO @ Viskan System AB, kristian.iveling@viskan.se


https://www.viskan.com/fi-fi/visma-ostaa-viskanin/

https://www.viskan.com/sv-se/nyheter/press/visma-forvarvar-viskan-system/

Pinterest
Viskan Oy Ab logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Viskan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Siirry yrityksen profiiliin Viskan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Viskan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Viskan - Muita referenssejä

Viskan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia